Reklāma
Laika gaitā pat labas kvalitātes medus var sacukuroties. Ieteicams iepazīties ar to, kā to atkal padarīt šķidru.
Medu var izkausēt, izmantojot ūdens vannu.
Lielā traukā ielejiet ūdeni, kas uzsildīts līdz 45 grādiem pēc Celsija.
Reklāma
Uz desmit minūtēm uzliek virsū citu trauku ar medu. Visu šo laiku medus ir jāsamaisa.
Medu var arī ievietot burkā karstā ūdenī uz aptuveni piecpadsmit minūtēm.
Lai medus nezaudētu savas derīgās īpašības, ūdens nedrīkst būt augstāks par 45 grādiem.
LASI ARĪ ŠOS VIRTUVES TRIKUS!
Ķiploki būs svaigi līdz pavasarim! + Vēl trīs virtuves triki
Kā uzasināt šķēres bez asināmā? Noderīgs virtuves triks!
Kāpēc vērts pievienot veļas pulverim sāli? Ļoti iedarbīgs triks visām saimniecēm!
Reklāma
loading...