Eirovīzijas publicitātes foto
Reklāma

“Mīļie, es lepojos ar to, ko mēs izdarījām, es lepojos ar savām meitenēm, es lepojos ar savu komandu! Es uzskatu, ka es godam iznesu Latvijas vārdu Eiropā. Un mēs izdarījām visu, ko mēs varējām!” sacīja dziedātāja Samanta Tīna, kura šogad pārstāvēja Latviju “Eurovision Song Contest”.

Ceturtdienas vakarā tika aizvadīts Eirovīzijas otrais pusfināls. Latvijai diemžēl neizdevās kvalificēties Eirovīzijas finālam.

Dziedātāja Samanta Tīna ceturtdienas vakarā neiekļuva 65.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Reklāma

Tīna Latviju pārstāvēja ar dziesmu “The Moon Is Rising”, kas stāsta par sievietes spēku un aicinājumu ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrības standartiem un stereotipiem.

Latvijas pārstāvis Eirovīzijas finālā pēdējo reizi iekļuva 2015.gadā, kad Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu “Heartbeat” pārvarēja pusfināla barjeru un konkursa finālā ierindojās 15.vietā.

Ceturtdien skatītāju balsojumā Tīnu apsteidza un konkursa finālā iekļuva Albānijas, Bulgārijas, Grieķijas, Islandes, Moldovas, Portugāles, Sanmarīno, Serbijas, Somijas un Šveices izpildītāji.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu