Ilustrācija - Pixabay
Reklāma

Kādas zodiaka zīmes gaida romantiku un kas saņems balvu: horoskops nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. oktobrim.

Jaunā nedēļa katrai zodiaka zīmei nes līdzi unikālas iespējas un izaicinājumus. Astroloģiskā prognoze laika posmam no 16. līdz 22. oktobrim atklāj, kādi notikumi jūs var sagaidīt tuvākajās dienās. Rakstā aplūkojiet, kādas iespējas un pārmaiņas gaida dažādu zodiaka zīmju pārstāvjus.

Horoskops nedēļai no 16. līdz 22. oktobrim visām zīmēm

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

No šīs nedēļas Auniem paveras interesantas perspektīvas finanšu jomā. Daudzi Auni atklās jaunus ienesīgus projektus, kas prasīs no viņiem ievērojamas pūles un ieguldījumus. Tevi gaida iespēja parādīt savu uzņēmību un drosmi uzņēmējdarbībā. Arī romantiskajā sfērā Auni būs savā pilnbriedā: jaunas interesantas pazīšanās bagātinās jūsu dzīvi un pavērs jums vēl neiepazītus apvāršņus.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Reklāma

Vēršiem šī nedēļa būs dziļu pārdomu un lēmumu pieņemšanas laiks. Iespējams, tev būs nepieciešams laiks, lai pārdomātu un atrisinātu kādas problēmas, un tu vari izmantot tuvu draugu padomus.

Profesionālajā jomā Vēršiem nāksies ķerties pie netradicionāliem risinājumiem, taču tas dos labus rezultātus.

Personīgajā dzīvē tevi gaida harmoniskas attiecības ar partneriem, un vientuļajiem Vēršiem ir izredzes uz interesantu iepazīšanos pat citās pilsētās vai valstīs.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šonedēļ saskarsies ar vairākām sarežģītām situācijām, kurās tev būs jākontrolē savas emocijas. Tomēr, ja izrādīsi nopietnību, disciplīnu un pacietību, tev izdosies sasniegt iespaidīgus rezultātus, īpaši biznesā. Jums ir garantēts labs materiālais atalgojums.

Personīgajā dzīvē vairums Dvīņu, kuri ir attiecībās, nostiprinās savas saites.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži nedēļu sāks ar vilšanos, kas saistīta ar romantisko sfēru. Nepiepildītas ilūzijas var izraisīt skumjas un pārdomas. Profesionālajā sfērā tevi sagaida aktīva saskarsme, ceļojumi un organizatoriskas aktivitātes. Centies saglabāt pozitīvismu un tiekties pēc jaunām iespējām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām jābūt gatavām sarežģītām situācijām, kas saistītas ar tuviniekiem. Iespējami emocionāli pārdzīvojumi un pārbaudījumi.

Finanšu jomā situācija saglabāsies stabila, taču tuvāk nedēļas nogalei var būt nepieciešami papildu izdevumi. Personīgajā dzīvē tikšanās un randiņus nāksies atlikt, jo pašreizējie apstākļi nav labvēlīgi romantiskiem piedzīvojumiem.



Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām sākas atjaunošanās periods. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām ar partneriem un draugiem, bet arī uz profesionālo sfēru.

Romantiskajā sfērā gaidāmi uzlabojumi, izlīgšana pēc strīdiem un jaunas perspektīvas kopīgai dzīvei. Tomēr atjaunošanās var nozīmēt arī neperspektīvu attiecību beigas, kas vairs nesniedz gandarījumu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šonedēļ Svariem ir svarīgi izmantot viltību un manevrēšanu, lai atrisinātu problēmas. Tiešs dialogs ne vienmēr būs efektīvs. Finanšu jomā tev vajadzēs taupīt naudu un gudri pārvaldīt savus izdevumus.

Romantiskajā jomā Svarus gaida patīkami notikumi un aktivitātes.



Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

No nedēļas sākuma Skorpioniem smaidīs veiksme, nesot līdzi ne tikai veiksmi, bet arī daudz iespēju. Profesionālā sfēra tev būs labvēlīgu pavērsienu, notikumu, atlīdzību un apvāršņu paplašināšanās avots.

Iespējami laimesti loterijā vai negaidīti naudas ieņēmumi.

Tomēr personīgajās attiecībās tu, iespējams, vēlēsies paļauties uz likteni, neveicot aktīvus pasākumus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem būs aktīvas dienas, kas būs pilnas ar saskarsmi ar jauniem paziņām un savu uzskatu aizstāvēšanu. Tavā profesionālajā sfērā būs jāpieliek pūles, lai atrisinātu konfliktus un organizatoriskus jautājumus.

Romantiskajās attiecībās tavas jūtas saglabāsies stabilas un harmoniskas.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šī nedēļa sniegs Mežāžiem unikālas iespējas profesionālajā jomā. Tev tiks dota iespēja parādīt savas spējas un talantus, īpaši tiem, kuri dzimuši decembra beigās.

Romantiskā sfēra būs piepildīta ar iedvesmu, un nedēļas nogali varēsiet pavadīt harmonijā ar saviem partneriem, radot spilgtas atmiņas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šajā periodā ne tikai paši gūs panākumus, bet arī atbalstīs savu apkārtējo vidi. Sasniegumi, zinātniski atklājumi un jaunas metodes tevi gaida darbā. Šie sasniegumi ne tikai cels jūsu pašapziņu, bet arī uzlabos jūsu finansiālo stāvokli.

Romantiskā sfēra kļūs aktīvāka tiem Ūdensvīriem, kuri joprojām meklē savu otro pusīti.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis nedēļu sāks atpūšoties uz iepriekšējo panākumu un sasniegumu lauriem. Tomēr šis miera stāvoklis nedrīkst atņemt tev apņēmību. Nedēļas beigās pavērsies jaunas iespējas, taču tikai tiem, kuri būs gatavi novērst skatienu no iepriekšējām uzvarām un tiekties pēc jaunām virsotnēm.

Romantiskā sfēra iepriecinās tevi ar pielūdzēju uzmanību.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Astroloģe Baiba Stūrīte: Pasauli gaida grūti laiki

Piesargies! Piecām horoskopa zīmēm draud melnā josla dzīvē

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu