Reklāma

Mežāzis ir čakls un atbildīgs, tāpēc 2018.gada martā viņš bez panākumiem darba lietās nepaliks. Galvenais – noskaņot sevi uz labvēlīgu iznākumu visos aizsākumos. Pavasarī tev būs vajadzīga ne tikai saprātīga pieeja, bet arī uzmanīgs aprēķins. Grūtības paliks aiz muguras, prognozē horoskops. Ja spēj, tad apvieno pareizi darba un personisko sfēru.

Mežāzim martā nāksies strādāt līdz desmitiem vakarā, ja viņš vēlas sasniegt vēlamos mērķus. Pārvarot šķēršļus, tu varēsi izveidot galvu reibinošu karjeru. Un tad arī finanšu stāvoklis sāks pakāpeniski uzlaboties. Mežāzis nevajag ne par soli atkāpties no savām saistībām, īpaši, ja tās kardināli ietekmē perspektīvas pārmaiņas. Martā neiedomājies “iet pāri līķiem”, citādi nonāksi nepatīkamā situācijā. Mēneša vidū iespējams lietišķs brauciens, kas palīdzēs atrisināt profesionālās problēmas.



Marta horoskops Mežāzim iesaka būt pacietīgam un cītīgam, tad iespējams iegūt pienācīgu amatu plānotajā termiņā. Tuvinieki un draugi tevi patiesi atbalstīs, tāpēc ņem vērā viņu padomus. Mīlestības jomā būs vajadzīgas norādes, gan intuīcijas ziņā, gan izvēloties partneri. Pielūdzēju būs daudz, bet izvēlēties nāksies tikai tajā gadījumā, ja tu pagaidām neesi precējies un dzīvo viens. Ja jūti, ka lieki tērē laiku vieglprātīgam partnerim, tad labāk martā no viņa izšķirties.

Reklāma

Tikai esi lojālāks un maigāks pat tad, ja uzmācīgs kavalieris sāks tev zvanīt 24 stundas diennaktī un gaidīs pie mājas ieejas durvīm. Iespējama iepazīšanās ar cilvēku, kurš tev sen patīk. Tad laid darbā visu savu valdzinājumu un centību, lai neatstumtu gaišās jūtas. Marta horoskops aicina likt akcentu uz iemīļotā uz iekšējām, nevis ārējām īpašībām.

Ja tu patiešām ieinteresējies par šo cilvēku, tad šī tikšanās pāraugs stiprās attiecībās. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Mežāzis ir stingru principu un morālās stājas cilvēks. Martā tu reti kļūdīsies cilvēkos. Vilšanās gaida tikai tos Mežāžus, kurš savā rīcībā un lēmumos būs pārāk pārsteidzīgs. Neuztici savu likteni tam, kurš pārbauda tavu izturību un atklāti spēlē uz jūtām. Marta beigās tevi gaida spilgtas un neaizmirstamas romantiska rakstura iepazīšanās.

Marta horoskops Mežāzim ir sagatavojis vairākus grūtus momentus, kurus atrisināt palīdzēt tikai gribasspēks un gara stingrība. Ģimenes dzīvē iespējamas gan samierināšanās, gan šķiršanās. Taču neilga atšķirtība var kļūt par iemeslu mainīties garīgi gan Mežāzim, gan viņa dzīvesdraugam. Martā tev nepieciešams dažkārt pabūt vienatnē, lai rūpīgi pārdomātu turpmākās darbības. Izsvērti lēmumi, pārdomāta rīcība palīdzēs izrāpties no parādu bedres un izveidot harmoniskas attiecības ar tuviem cilvēkiem.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu