Ekrānuzņēmums no Facebook, Degpunktā
Reklāma

Brasas iedzīvotājiem radušās pamatotas bažas par Rīgas domes Satiksmes departamenta cinisko attieksmi pret mirušo piemiņu. Atsākot tilta iekavētos būvdarbus, celtnieki atkal saskaras ar problēmām, kas apstādināja rekonstrukciju jau pirms trīs gadiem, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kapuvietā guldīto cilvēku mirstīgās atliekas samestas būvgružu kaudzē. Kāds “Degpunktā” skatītājs atsūtījis fotoattēlus, kuros redzami cilvēku kaulu fragmenti pie Brasas tilta, nevērīgi iejaukti smilšu un grants šķembu kaudzēs. “Degpunktā” devās uz būvdarbu vietu, lai noskaidrotu, vai fotogrāfijās redzamie ciniskie skati ir patiesība.

Cilvēku mirstīgās atliekas smilšu kaudzē joprojām redzamas kā uz delnas. Vai tā ir Satiksmes departamenta nolaidība, komunikācijas trūkums ar darbiniekiem vai kas cits, centās noskaidrot “Degpunktā”.

Reklāma

2019. gada aprīlī Satiksmes departamenta vadībā tika uzsākti miljoniem eiro vērtie Brasas tilta atjaunošanas darbi. Visai drīz pēc rekonstrukcijas uzsākšanas celtnieki uzgāja vairākus desmitus zemē guldītus cilvēkus. Pīšļus pēc garām sarunām izlēma pārvietot, stāsta Kapsētu pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītājs.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu