Kolāžai izmantoti ekrānuzņēmumi no Facebook
Reklāma

Latvijas slavenākais bokseris Mairis Briedis sarūgtinājis daudzus savus fanus, acīmredzot arī ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, paziņojot, ka Krievijas un Ukrainas kara jautājumā ieņems neitrālu nostāju. Ministrs acīmredzot domājis tieši Brieža viedokli, Facebook pavēstot, ka boksā turpmāk nenostāsies neviena sportista pusē.

“Negribēju iesaistīties, bet dažiem noteikti vajag paskaidrot savu nostāju. Bez jūsu naida, cilvēki, šim karam nav turpinājuma! Pārvērsiet jūsu naidu un agresiju mierā, atbalstā un palīdzībā cietušajiem, kā to dara daudzi jauki cilvēki visās pasaules malās, palīdzot nevis dalot!

Mana nostāja ir skaidra. Es esmu kategoriski pret karu un pret cilvēku upuriem jebkurā pusē. Es neesmu no tiem cilvēkiem kuri nostāsies vienā pusē un izvēlēsies kuriem mirt un kuriem dzīvot, vienaldzīgi skatīsies uz vienas nācijas nāvēm un raudās un ienīdīs visus apkārt par citiem. Vai vispār tas skaitās cilvēcīgi? Priekš manis noteikti nav!

Tagad pasaulē notiek vairāki nopietni kara konflikti dažādās vietās, kur jūsu karogi un atbalsts tiem?Atbilde ir skaidra, masu mediji ir izdarījuši savu darbu perfekti, lai jūs zinātu tikai par šo karu un tikai viņiem izdevīgajā veidā! Ticu ka daudziem, kas tagad nes naidu masās tas ir algots darbs, jo nekad neticēšu ka mani tautieši tiešām tādā veidā izpauž viedokli par notiekošo.

Reklāma



Neļaujiet sevi izmantot naida kurināšanai starp valstīm, ģimenēm, kaimiņiem un draugiem. Būsim kopā un palīdzēsim! Nekad es neatbalstīšu nevienu karu! Mūsu pasaulē nav vietas provokācijām un kariem! Tikai un vienīgi tā!” rakstīja Briedis.

Pēc tam, kad bokseris pauda neitrālu nostāju kara jautājumā, daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, kā arī soctīklu lietotāji pauda nosodījumu šādai rīcībai. Arī ārlietu ministrs sociālajā vietnē Facebook dalījies ar, kā noprotams, bokserim adresētu vēstījumu.



“Turpmāk, vērojot boksa sacensības, es nenostāšos nevienā pusē,” raksta ministrs.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Zeļenskis gatavs sarunām, bet ne Baltkrievijā

Makrons: “Pasaulei jāgatavojas ilgam karam”

Kariņš: Eiropā naivums par Putina režīmu ir zudis

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu