Reklāma

Slavenā astroloģe Vasilisa Volodina brīdina, ka novembrī mūs gaida stastapšanās ar katastrofu asi. Astroloģe pastāstīja, ko nozīmē un ko raksturo šis periods.

Kas ir katastrofu ass?

Ir divas ļoti svarīgas zvaigznes, kas simbolizē visu lietu un procesu sākumu un beigas – Aldebarāns un Antaress. Tās atrodas gandrīz tieši pretī viena otrai, un iedomātā līnija starp tām simbolizē šo katastrofu asi.

Kad planētas nonāk šajā asī, pasaulē sāk notikt globālas katastrofas.

Reklāma

Katastrofu asi bieži saista, piemēram, ar Černobiļas AES avāriju, Tjanšana zemestrīci, zemestrīci Ķīnā 1556. gadā, 11. septembra teroraktu ASV.

Astroloģe norāda, ka šī ass ir saistīta ar globālām problēmām, ko rada cilvēka darbība. Dažreiz katastrofu asis saista ar slimībām, zemestrīcēm un cunami.

LASI ARĪ ŠO RAKSTU: ŠĪM HOROSKOPA ZĪMĒM VEIKSMĪGU 2021. GADU PAREĢOJA JAU LEĢENDĀRĀ VANGA

Katastrofu ass 2020. gada novembrī

2020. gadā pēdējais periods, kurā planētas sāks aktīvi mijdarboties ar katastrofu asi, sāksies 30. novembrī, bet noslēgsies 4. decembrī. Tas būs ļoti bīstams laiks.

Vasilisa Volodina brīdina, ka var rasties jauni politiskie satraukumi, dažādu iedzīvotāju slāņu interešu sadursmes.

Centieties pēc iespējas retāk apmeklēt masu pasākumus un publiskas vietas. Neviens arī neatceļ paaugstinātas piesardzības režīmu attiecībā uz Covid-19. Visticamāk, šajās dienās var saslimt. Sargi sevi, savus tuviniekus un neriskē ar veselību, iesaka Volodina.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu