Kadrs no video
Reklāma

Uģis Kuģis atbrīvojas no pelēm ar humānām krišnaītu tradīcijām

Peles un žurkas mājās var nodarīt lielu postu, un no laba prāta neviens ar šādiem kaimiņiem sadzīvot nealkst. Nepārprotamas norādes par grauzēju klātbūtni savās mājās novērojuši arī Uģis Kuģis un sieviņa Linda, un nu neatliek nekas cits kā uzsākt “medību sezonu”. Varbūt krišnaītiem ir kaut kādi īpaši, pārējiem nezināmi grauzēju medību paņēmieni? 360TV realitātes šovs “Ģimene burkā” šoreiz ļauj ieskatīties šai norisē tuvāk.

“Vēdiskajā filozofijā grauzēji nāk tikai tur, kur ir kaut kas ko grauzt, būs jāpaskatās rūpīgāk, vai kaut kur nav kāda netīrība paslēpusies” par sava plāna pirmo punktu informē Uģis. Peļu medībām tiks izmantota viena no humānajām metodēm – lamatas, kas dzīvnieku nevis nogalina, bet tikai noķer, un pēcāk peles tiks izlaistas ārā, ārpus mājas. Lamatu iekārta ir parasta, veikalā nopērkamā, taču medību procesā gan tiks ievērotas dažas specifiskas nianses.

Proti, par katru slazdā ielikto ēsmas gabaliņu (vislabāk peles pievilinot parmezāna siers) vispirms jānoskaita mantra, tādējādi ēdiens simboliski vispirms tiek piedāvāts arī Krišnam. Arī ārā, jaunajā dzīvē pelītes tiks pavadītas arī ceļavārdu mantru.

Reklāma




Uģim pret pelēm pašām nebūtu iebildumu, bet pret viņu atstāto netīrību, smaku un pārnēsātajām slimībām gan. Dzīvnieku vieta ir ārā, dabā. Bet kādas attiecības ar pelēm ir Lindai un Tamalam, un kā ģimenei veiksies šajā peļu pārvietošanas misijā, uzzināsit, noskatoties video!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Gobzems sarosījies atgriezties Latvijā vai “sametiet vienu miljonu”

Krievi brīdina nekaitināt karakuģi; ukraiņi (un visa pasaule) zibenīgi atbild

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu