Reklāma

Pasaulē slavenākais latviešu bokseris Mairis Briedis jau ilgāku laiku cenšas panākt tikšanos ringā ar “YouTube” slavenību Džeiku Polu, kurš pazīstams ar milzu naudas pelnīšanu, piekrītot cīņām ar norietošām boksa zvaigznēm. Eksperti Polu pārliecinoši ierindo nevis sportistu, bet šova zvaigžņu kategorijā, tomēr arī Briedim šķiet pievilcīga šāda publicitāte.

Briedis beidzot saņēmis kādu vēsti no Pola, tomēr tas nav visai iepriecinošs, jo Džeiks nodēvējis Māri par “Mario” un paudis neizpratni par to, ko “šis Mario īsti no manis grib”, vēsta pasaules plašsaziņas līdzekļi.

Mairis nepalika atbildi parādā: “Lai gan gaidīju, ka @jakepaul neatbildēs par vārdiem, ko viņš teica, ka grib īstas cīņas, jebkurā gadījumā viņa atbilde ir tik smieklīga un nedroša 😐 Saglabā savu seju un esi vīrietis, pastāvi par saviem vārdiem, vai arī tu pārvērsies būtībā par neko!”

Reklāma

Savukārt Briedis pat veltījis Džeikam Polam tetovējumu. Viņš, atsaucoties uz Džeika Pola tetovējumu ar uzrakstu “karma”, sev uztetovējis briedi, ap kuru uzrakstīts “Džeika sliktā karma”.

Vēlāk viņš pat pievērsās mūzikai, savos sociālajos tīklos publicējot repa dziesmu, atkal mangojot uzmanību no Pola.

Sarunā ar resursu “Talksport” Džeiks Pols komentējis bokseru centienus pierunāt viņu uz cīņu. “Daudzi lūdzas… Šis Mario arī lūdzas. Esmu redzējis viņa tetovējumu, tomēr nesaprotu, ko viņš no manis vēlas. Ja godīgi, es nezinu, kas ir šie čaļi. Cilvēki mani aicina uz cīņu gandrīz vai katru dienu, es tam vairs nepievēršu uzmanību,” sacīja Pols.



LASI ARī ŠOS RAKSTUS

VIDEO: Mairis Briedis vada sporta stundu Jelgavā. Bērni sajūsmā!

Kam atriebās Briedis? Ar humoru par cīņu ar vācieti Mannu

VIDEO: Briedis ar tehnisku nokautu pārspēj Glovacki: skandalozās cīņas apskats

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu