Publicitātes foto
Reklāma

Pazīstamais ārsts Hosams Abu Meri atklājis, ka pēdējā laikā pie viņa pieņemšanās jauni vīrieši arvien biežāk raud.

Papildus šova “Stīvais Nemelo” vadītājam, Hosams abu Meri ir vēl viens piemērs, kā imigrants var veiksmīgi integrēties Latvijā.

Čaļu asaras var saprast – jo Abu Meri ir gastroenetologs. Pie viņa tu ej, kad nevari izspiest, vai arī kad pļūti tā, ka nespēj pie viņa nosēdēt veselu pieņemšanu. Ja man būtu šādas problēmas, es jau ārsta kabinetā ienāktu ar asarām acīs, jo lielā daļā gadījumu kuņģa – zarnu trakta problēmas ārstē ar klizmu. Varbūtība, ka tev tiks šis prieks, ir krietni lielāka nekā izredzes laimēt SuperBingo.

Reklāma

Hosams Abu Meri pieder pie “krutajiem” un turīgajiem imigrantiem, jo viņš nekad dzīvē nav strādājis Wolt vai kebabā.

Savulaik latvieši brīnījās par Hosama politisko darbību, taču viņam bija visas iespējas kļūt par izcilu politiķi, jo kā gastroenterologs viņš ir pieradis rakņāties sūdos. Ja viņam apniks medicīna, varēs arī nodarboties ar žurnālistiku, spriež Maksims Trivaškevičs.

Abu Meri privātā dzīve ir tikpat raiba kā viņa bijušajai sievai Lindai Mūrniecei, jo abi ir precējušies trīsreiz. Tiesa, Linda Hosamam šajā ziņā ir priekšgalā – Hosamam rit trešās laulības, bet Mūrniece savas trešās jau paspējusi izšķirt. Ja saliek kopā Abu Meri un Mūrnieci, sanāk viens Džilindžers. Abu Meri patiku pret precībām gan var izskaidrot pavisam vienkārši – viņš ir no Tuvajiem Austrumiem, un tur jau harēms ir norma.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu