Kadrs no vdeo
Reklāma

Bijušās Labklājības ministres Ramonas Petravičas pēcnācējs Jaunās Konservatīvās partijas pārstāvis Gatis Eglītis Twiterī paziņo, ka koalīcijas partijas ES naudu piešķirs savām pašvaldībām.

Latviešu politiķi mācās no Donalda Trampa – rakstīt visādas muļķības soctīklos, tikai Trampam tvītošana palīdzēja, kamēr Eglīša karjeru aizlaida pakaļā, secina humoršova “Stīvais nemelo” vadītājs Maksims Trivaškevičs.

Pie Gata Eglīša vārda un uzvārda TV sižetos un intervijās iekavās būs rakstīts (Ramona 2). Ja viņš būtu krievs, pārējie ministri viņu saukātu par Gati Ramonoviču.
Eglītis gan attaisno Jaunās KONSERVATĪVĀS partijas nosaukumu – Latvijā konservatīvi arī skaitās atbalstīt savējos, bet visus pārējos pasūtīt tālāk. Noteikti pirms katras sēdes un tikšanās arī paspiež roku čomiem un parāda “fakučus” saskaņiešiem un zaļzemniekiem. Ja vēl tuvumā parādās kāds no Nacionālās Apvienības, cenšas iesist pendeli. Drīz pa ministru kabinetu stumdīs iepirkumu ratiņus, jo ar tiem ir viegli no pretiniekiem ievērot distanci.
Gatis Eglītis ir studējis starptautiskās attiecības Dānijā un ASV – šajā jomā ir lielisks speciālists, jo ar vienu tvītu parāda, ka no iekšszemes attiecībām tiešām neko nejēdz.

Reklāma

Īstenā politiķa manierē – pēc publiskošanas tvītu ātri vien izdzēsa, tagad visiem stāstīs, ka mēs viņu nepareizi sapratām, pie visa vainīgs autocorrects viņa telefonā.

Uzbrukt Eglīša tvītam pamanījās visi, kuriem mājās vai telefonā ir internets.

Eglītis jau plāno sūdzēties krīzes centrā “Marta” par mobingu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu