Reklāma

Automobilis nr. 1
Jūs zemapziņā tiecaties pēc greznības. Izvēloties zināmas lietas (apģērbu, interjera priekšmetus, aksesuārus), jūs pievēršat uzmanību ne tikai ērtumam, skaistumam, saskanīgumam, bet arī zināmam šikam. Jūs vēlaties, lai cilvēki, skatoties uz jums, saprastu, ka esat pietiekami turīgs, taču savus labumus neizliekat vispārējai apskatei. Nekādu kliedzošu zīmolu un jostu ar lielām sprādzēm. Jūs esat cilvēks no kategorijas “pieticīgi, bet ar gaumi”. Turklāt esat nedaudz konservatīvs. Pierodot pie zināma dzīvesveida, jums ir grūti no tā atteikties.

Automobilis nr. 2
Jūs sirdī esat mūžīgi jauns. Pat tad, ja neesat nodarbināts radošajā sfērā, jūs izrādāt kreativitāti it visā. Jūs dodat priekšroku ērtam un spilgtam apģērbam. Jūs esat cilvēks ar aktīvu dzīves pozīciju. Bieži apmeklējat dažādus saviesīgus pasākumus. Ap jums vienmēr ir daudz cilvēku, un šķiet, it kā jūs nekad nenogurstat no sabiedrības. Tomēr jums ir arī savas vājās puses. Ir dienas, kad jums vienkārši gribas ieslēgties mājās un nevienu neredzēt. Pavadot šādi vienu, divas dienas, jūs atjaunojat spēkus un atkal esat gatavs pasaules iekarošanai.

Automobilis nr.3
Jūs esat ļoti ģimenisks cilvēks. Jau kopš jaunības gadiem jūs sapņojat par ģimeni un bērnu bariņu. Dvēseles dziļumos esat pārliecināts, ka cilvēks var sevi piepildīt tikai ģimenē. Jūs esat diezgan ekonomisks un nekaisiet naudu vējā. Pret draugiem jūs dažkārt attiecaties kā vista pret olu. No jums var dzirdēt tādas frāzes kā “Kāpēc tu bez cepures?” vai “Tu paēdi?”. Jūs esat cilvēks ar paaugstinātu atbildības sajūtu. Jūsu vērīgums ļauj jums redzēt cilvēkiem cauri. Uz jums var paļauties un uzticēt noslēpumus.

Automobilis nr.4
Vienkāršība – tas ir vārds, kas pavada jūs visu dzīvi. Jūs esat pārliecināts – lai būtu laimīgs, nav nepieciešamas milzu bagātības. Galvenais, lai tuvinieki būtu veseli, bet viss pārējais nāks pats. Jūs nevar nosaukt par ambiciozu cilvēku. Kopumā jūs viss un vienmēr apmierina. Jūs esat tāds optimists, kurš neraugoties ne uz ko, pamanās sirdī saglabāt labsirdību un starojumu. Jums ir diezgan daudz draugu, no kuriem daži mēģina jūs izmantot. Esat uzmanīgi un neļaujiet citiem izbraukt uz jūsu rēķina.

Reklāma

Automobilis nr.5
Jūs esat cilvēks, kam patīk būt uzmanības centrā. Katra jūsu kustība piesaista uzmanību jūsu personai. Jūs vienmēr esat skaisti ģērbies, un jūsu ārējais izskats bieži burtiski kliedz par savu dārdzību. Apkārtējiem ir jāzina, ka jūs to varat atļauties. Jūs pēc dabas esat nedaudz egoistisks. Draugus bieži izvēlaties, vadoties no materiālajām iespējām, nevis dvēseliskas radniecības dēļ. Jūs dievināt apmeklēt dažādus pasākumus, kur varat parādīt sevi visā košumā. Jūs esat spīdošs orators, kas prot vadīt pūli.

Automobilis nr.6
Konservators – tas ir jūsu otrais vārds. Jums ir grūti atteikties no pierastām lietām. Komforts, ērtības un uzticamība jūsu vērtību skalā stāv augstāk par visu. Jūs esat diezgan punktuāls un atbildīgs. Nemīlat skaļas ballītes. Cienāt mājas omulību un klusas draudzīgas pasēdēšanas. Jūs esat par sevi diezgan pārliecināts cilvēks. Esat mierīgs un grūti nokaitināms. Apģērbā dodat priekšroku komfortam un ilgmūžībai. Šā iemesla dēļ izvēlaties diezgan dārgus, bet kvalitatīvus zīmolus.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu