Reklāma

Kopumā Austrumu jeb ķīniešu horoskops iedalās četrās zīmju grupas, kuru pārstāvji ir savstarpēji vissaderīgākie. Tas attiecas ne tikai uz mīlestību, bet arī draudzību un lietišķām attiecībām.

Pirmā grupa: Žurka, Pūķis, Pērtiķis
Šīs trīs zīmes ir apveltītas ar augstāko enerģijas līmeni. Tās viegli pārspēj mazāk enerģiskas zīmes. Citām zīmēm grūti ar viņām saprasties, bet savstarpēji tās saprotas lieliski. Ja partneris ir tikpat spilgts un spēcīga rakstura, savienība ir cieša un stabila.

Pateicoties savai enerģētikai, viņi lieliski papildina viens otru, veidojot laimīgu savienību.

Otrā grupa: Vērsis, Čūska, Gailis
8

Reklāma

Šīs trīs zīmes ir ļoti atšķirīgas, bet tās vieno līdzsvarots un mierīgs raksturs. Viņi novērtē stabilitāti un necieš drāmas. Tieši tāpēc savā starpā tās labi saprotas. Šīs zīmes lieliski sader un spēj veidot stipru savienību laulībā, draudzībā vai lietišķās attiecībās.

Trešā grupa: Tīģeris, Zirgs, Suns
9

Šīs grupas pārstāvju raksturs ir visai sarežģīts, tomēr viņi jūt savstarpēju pievilkšanos. Attiecības savā starpā ir samērā harmoniskas un mierīgas. Visas šīs zīmes ir ļoti kārtīgas, tic labajam un tiecas atrast īstu mīlestību.

Ceturtā grupa: Zaķis (Kaķis), Kaza, Cūka
10
Šie ir cilvēki ar maigāko raksturu. Parasti viņu sabiedrībā ir ērti un labi. Slikti tikai tas, ka viņi bieži kļūst par citu alkatības upuriem. Viņiem piemīt tieksme dot, nevis ņemt. Tāpēc to citi mēdz izmantot savtīgiem mērķiem. Tomēr savstarpējā savienībā viņi spēj izvairīties no drāmām un justies droši.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu