Kadrs no video
Reklāma

Reperis Ozols dāvājis klausītājiem minialbumu jeb EP “Starpsezonas mīlas balādes”.

Līdz ar EP publiskots videoklips, kurā piedalās ikoniskais daudzu mīlas balāžu izpildītājs Lauris Reiniks.

Ozols stāsta: “Ieraksta nosaukums jau daudz ko pasaka priekšā, kas sagaidāms! Stilistiski atsevišķos skaņdarbos esmu atgriezies 80-to gadu skanējumā, kas atspoguļojas arī dziesmas “Tu tikai domā par sevi” mūzikas videoklipā, kurā vienu no galvenajām lomām spēlē arī Lauris Reiniks”.

Reklāma



Mūzikas video dziesmai “Tu tikai domā par sevi” tapis sadarbībā ar režisoru Ritvaru Bluku un viņa komandu. Galvenajās lomās iejutās Ozols, Lauris Reiniks un Kristīne Čakare, kā arī frīstaila slēpošanas meistari no apvienības Skilluminati.

Par iesaisti klipā Lauris Reiniks saka: “Man vienmēr patīk piedalīties neparastos un arī jautros projektos, tāpēc ilgi nedomājot, pieņēmu Ozola piedāvājumu. Mēs 80 – tajos bijām bērni, bet tagad varējām iejusties mūsu vecāku lomās tajā laikā. Tā bija forša pieredze un iekāpšana laika mašīnā.”

EP ”Starpsezonas mīlas balādes” atrodami pieci skaņdarbi, un to tapšanā piedalījušies tādi Latvijas mūziķi kā Kristaps Ērglis, Chris Noah, xantikvariāts, Niklāvz, Prusax, Helmuts Šteins (Katapullt), Kaspars Vizulis, Andrejs Gradinarovs, Andis Ansons un Rūdolfs Macats. Minialbums izdots sadarbībā ar ierakstu kompāniju ”Sony Music Entertainment”.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu