Kadrs no video
Reklāma

Kaspars Kambala atzīst, ka viņam regulāri gadās dīzeļa vietā mašīnā iepildīt benzīnu. “Ja redzat Kasparu Kambalu pie stūres, bēdziet! Ja viņš neatšķir 95. no saļaras, tad noteikti arī pedāļus sajauks, stūri uz nepareizo pusi griezīs, pavarotņiku rādīs pa kreisi, mauks taisni,” spriež šova “Stīvais Nemelo” vadītājs Maksims Trivaškevičs.

“Kambala atzīst, ka pēc šādas nepareizas uzpildes ved savu džipu uz servisu atkačāt… Tā kā Kambala ir naudīgs klients, viņam servisā neviens nesaka, lai vairs tā nedara – servisā visi tieši priecājas, kad ierauga, ka Olga kārtējo reizi stumj džipu, kuram Kaspars pie stūres! Tātad – peļņa un normāla dzeramnauda garantēta, plus vēl selfijus ar abiem var sataisīt – savējiem mājās palielīties.



Reklāma

Kambalas mašīna uz 100 kilometriem rij 30 litrus degvielas.

Kambalu kaimiņi, uzzinājuši, ka šamējo dampis ir tik rijīgs, tur abas Kambalas aizdomās par visiem gadījumiem, kad tuvējo māju mašīnām naktīs pēkšņi pazuda degviela. Kasparam Kambalam jau nepazuda- viņš vēl visiem lielījās, ka zagļi nobijās no viņa autoritātes, tādēļ neapzaga, patiesībā bendžas nosūcējs bija viņš.

Nākamreiz, kad pildaties staķikā un redzat, ka kaut kāds ģēnijs bākā bāž riepu pumpi, bēdziet- tas ir Kaspars Kambala, kas nonācis nākamajā apgarotības līmenī. Ārā no benzīntanka viņš brauks atpakaļgaitā, pagriezienu rādītāju vietā vienkārši ieslēgs avareikas, ja jūs noriskēsiet viņam par to piesieties- Kaspars uzrīdīs jums virsū Olgu. Kambala jau arī pats bīstams čalis – viņam zem kapota vienmēr līdzi beisbolenes, lāpstas un lomiks. Viņš šīs lietas glabā zem motora pārsega, jo sajauca ar bagāžnieku.

Kad Kambala pie sarkanās gaismas pārmauc pāri krustojumam, viņš pats nezina- vai sajauca pedāļus, vai luksofora signālu, vai vienkārši nepamanīja krustojumu. Kaspars laidīs pa kreisi, pēc tam pateiks Olgai- sorry, es tikai sajaucu, Olga piedos- jo zina, ka vīram tā bieži gadās.”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Ko Ralfs Eilands “uz nenoteiktu laiku” darīs Vācijā?

Latvietis Aigars Lauzis rada amfībijas tipa transportlīdzekli

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu