Ekrānuzņēmums no Facebook
Reklāma

Tautā mīlētais aktieris Rūdolfs Plēpis (70) pirms nepilna gada zaudēja redzi – to var cerēt atgūt ar dārgas ārstēšanās palīdzību. Cerības patiešām ir, jo dažās dienās saziedota visa ārstēšanās vajadzībām lūgtā naudas summa, vēsta izdevums “Vakara Ziņas”.

Līdzekļu vākšanu “ilgai un dārgai redzes rehabilitācijai” izsludinājusi Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS).

Organizācijas valdes priekšsēdētājs Ojārs Rubenis izdevumam apstiprinājis, ka nauda savākta dažu dienu laikā un tiks izlietota vienīgi paredzētajam mērķim, nevis, piemēram, sadzīves apstākļu uzlabošanai vai tamlīdzīgi. Aktiera meita Viktorija Plēpe, pie kuras Rūdolfs apmeties, tikšot aicināta iesniegt čekus, kas apliecina konkrētus izdevumus medicīniskām vajadzībām, kuri tad arī tiks apmaksāti.

Reklāma

Viktorija “Vakara Ziņām” atzīst, ka nav daudz vārdu, kas raksturotu šo pēdējo gadu viņas dzīvē. Ārstu prognozes par tēta redzes atgūšanu neesot diez ko cerīgas, tomēr tiek darīts viss iespējamais. Kā zināms, Viktorija ir dziedātāja, kura savulaik piedalījusies šovos.

Mūzikas ziņā viss esot kārtībā, jo ierakstītas pat vairākas dziesmas, vienu no kurām viņa cerot izlaist savā dzimšanas dienā, kas ir 3. maijā. Turklāt nupat radio pirmatskaņojumu piedzīvojusi dziesma “Lai notiek”, kuru viņa dzied duetā ar Kasparu Markševicu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu