Reklāma

Šobrīd ikvienam no mums līdzās makam, telefonam un atslēgām kabatā vai somā ik dienu ir arī sejas maska. Taču tiem, kas no mājas neiziet vēl bez kāda svarīga aksesuāra – brillēm – šīs abas neaizvietojamās lietas šķiet ne visai savienojamas.

Kā tikt galā ar aizsvīdušām brillēm?

Ar ko jārēķinās cilvēkiem, kuri pēc pozitīvas Covid-19 analīzes gaida Slimību profilakses un kontroles centrs zvanu? Vispirms jāsagatavo informācija. Sākot ar precīzu darba vietas nosaukumu un beidzot ar draugu telefona numuriem. Visas šīs ziņas būs nepieciešamas epidemiologam.

Reklāma

Daudzviet pasaulē pirms stingrāku Covid-19 ierobežošanas noteikumu spēkā stāšanās, cilvēki steidz apmeklēt izklaides vietas un kafejnīcas. Un izņēmums nav arī Latvija, kur pirmdien spēkā stāsies ārkārtējā situācija.

Naktī uz sestdienu veiktas pārbaudes 17 Rīgas naktsklubos un bāros, informē Valsts policija. Divos naktsklubos – “Omas Briljants” un “VIOLETS” – konstatēti pārkāpumi. Šajās izklaides vietās darbs turpinājās pēc plkst. 24.00, notika alkohola tirdzniecība, netika ievērota divu metru distance.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu