Aculiecinieka foto
Reklāma

Sabiedrība turpina sekot temperamentīgā šovbiznesa pārīša – mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes – vētrainajam attiecību stāstam, kurā ik brīdi ieskanas arī satraucošas notis.

Ne reizi vien cilvēkiem radušās aizdomas, bet bijuši arī gadījumi, kad to novērojuši aculiecinieki: rodas iespaids, ka Andris fiziski ietekmē Lienei. Piemēram, ir liecinieki vardarbības ainai klubā “Bowlero”, arī citi gadījumi, kas liek aizdomāties par sievietes drošību.

Reklāma

Nesen mikroblogošanas vietnē Twitter par to izteikusies arī mediju pētniece Inga Spriņģe. Viņasprāt, Kiviča izdarībām sen bija jānonāk policijas uzmanības lokā.

Arī portāli, aprakstot slavenā pārīša gaitas, pievērš uzmanību iespējamai vardarbībai pret Lieni – piemēram, kopīgā koncertā Kuldīgā viņas seja izskatījusies ļoti aizdomīgi grimēta – tā, it kā būtu mēģinājusi nomaksāt zilumu.



Pati Liene uz ilgāku laiku bija atstājusi Andri, baumoja par viņas atrašanos ārstniecības iestādē, bet nu sieviete atkal redzama blakus bravurīgajam mūziķim.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu