Ilustratīvs attēls Pixabay.com
Reklāma

Šodien Pļavniekos noslepkavots vīrietis; Valsts policija turpina darbu un jau aizturētas vairākas personas.

Šodien, 11.martā, Valsts policija saņēma informāciju, ka ap pulksten 14.43 Rīgā, Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielu krustojumā pie kādas sabiedriskās ēdināšanas vietas tika nošauts vīrietis, kurš tobrīd atradās automašīnā, bet iespējamās vainīgās personas notikuma vietu pameta.

Saņemot informāciju par notikušo, nekavējoties visā Latvijas teritorijā tika izsludināts plāns “Slazdi” un piesaistīti plaši policijas spēki, tostarp no Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes un Rīgas reģiona pārvaldes, kā arī pašvaldību policijas, lai vainīgās personas aizturētu. Tāpat notikuma vietā šobrīd strādā eksperti.

Reklāma

Ir aizturētas personas, kuras iespējams saistītas ar notikušo noziedzīgo nodarījumu. Tāpat Rīgas rajonā Dreiliņos atrasta jau aizdedzināta automašīna “Crysler Vojager”, kura iespējams saistīta ar noziegumu.

Policija vīrieša personību jau ir noskaidrojusi. Notiek aktīvie kriminālprocesuālie un operatīvas darbības pasākumi.

Valsts policija vērš uzmanību, ka iedzīvotājiem nav pamata uztraukumam.

Valsts policijas amatpersonas turpina aktīvu darbu un vienlaikus aicinām iedzīvotājus, kuru rīcībā ir jebkāda informācijas par notikušo vai arī redz kādas aizdomīgas darbības, nekavējoties ziņot policijai, zvanot 110.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu