Reklāma

Hiromantija ir mācība, kas skaidro personības iezīmes, balstoties uz plaukstas līnijām. Mūsdienās tā bauda popularitāti, bet ne visi zina, ka tai ir interesanta radiniece – hirognomija, kas nosaka raksturu pēc roku formas, lieluma, pirkstu formas un īpatnībām.

Hirognomija saistīta ar iedzimtības ietekmi uz cilvēka raksturu. Šodien piedāvājam vienkāršu testu, kas ļaus uzzināt vairāk par sevi tieši no hirognomijas skatpunkta.

Paskaties attēlā un izvēlies pirkstu formu, kas vislabāk atbilst tavu pirkstu formai!

А. Kvadrātveida pirksts. Tu esi samērā noslēgts cilvēks. Tev nepatīk stāstīt par saviem plāniem un sapņiem katram pretimnācējam. Tu šādu informāciju atklāt tikai pašiem tuvākajiem.

Reklāma

Tu esi ļoti labsirdīgs, un, ja vajadzēs, esi gatavs ziedoties citu labā. Kā, likums, cilvēki ar tādu pirkstu formu ir tieši, godīgi un labestīgi. Un vēl viņiem piemīt lieliska humora izjūta!

В. Smaili pirksti. Tu esi ļoti uzticams cilvēks it visā – mīlestībā, draudzībā un darbā. Ja tu kādu esi iemīlējis, atdosi viņam sevi visu. Tas pats attiecas uz profesionālo darbību. Tu nenomierināsies, pirms viss nebūs izdarīts līdz galam un visi strīdīgie jautājumi nebūs atrisināti.

Cilvēki ar šādiem pirkstiem arī ir viegli ievainojami. Viņi ir radošas personības. Tev nav viegli komunicēt ar nepazīstamiem cilvēkiem, savukārt tuviniekiem esi gatavs veltīt daudz laika.

С. Lāpstveidīgs pirksts. Tu viegli atrisini jebkuru strīdu. Kad kāds tevi pārsteidz nesagatavotu, tu kādu laiku nervozē, bet tad ātri ņem visu savās rokās un problēmu atrisini. Tomēr tu reti uzņemies sarežģītus uzdevumus un centies nepazīstamām jomām mest līkumu.

Tu cieni citu cilvēku viedokli. Tev ir laba sirds, un tu vienmēr padomā divreiz, pirms izteikties kritiski par otru cilvēku.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu