Kadrs no video
Reklāma

“Mēs jau nezinām, vai tajās valstīs, kur tā notiek, ir labi. Vienkārši šīs valstis patīk, jo tās ir turīgākas par mums, un mēs kopējam jebko no viņiem. Bet vajag pajautāt gan pašiem cilvēkiem, gan noskaidrot statistiku par avārijām, gan tehnisko stāvokli – vai tas tiešām ir vainagojies panākumiem, jo mēs baigi naivi kopējam šo un to, kas nemaz nav labs tajās lielajās valstīs, un nepajautājam, vai tas ir labi,” režisors Pauls Timrots sacīja RīgaTV 24 raidījumā “TOP5”, diskutējot par iespējamiem plāniem automašīnu tehniskās apskates veikšanu uzticēt autoservisiem.

Timrots uzsvēra, ka servisiem jau tagad ir grūti uzticēties, turklāt pašreizējā sistēma, kādā tiek izietas tehniskās apskates, funkcionē labi: “Es esmu desmitiem reižu jebkurā servisā strīdējies, lamājies, pierādījis, pārprasījis, kāpēc nav izdarīts šis, kur palika mašīna, ko solīja. Apskatē nav šādu strīdu. Atdot tiem servisiem, kuri jau tagad vienmēr kaut ko mānās, kaut ko ir sajaukušies kodos un termiņos… Kāpēc man viņiem atdot vēl vienu lietu, kas līdz šim ir normāli funkcionējusi?”

Viņš uzskata, ka izmaiņām sistēmā nav priekšrocību. “Cenu nomest? Kur ir tas solījums, ka viņi nometīs cenu? Tā jau tā cena nav liela, tā būs vēl par 2 eiro mazāka? Es labāk eju pie čaļiem, kas ir gājuši skolā, kas to dara gadu desmitiem, kas ir apmācīti, kuriem videokameras ir katrā stūrī, vai nekādu kukuli nepaņems un blēņas nesadarīs. Tad katrā servisā tas būs?” sašutis raidījumā jautāja Timrots.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu