Ilustratīvs attēls. Pixabay.com
Reklāma

Valsts policija 18. jūnijā saņēma izsaukumu uz dzīvokli Rīgā, Sarkandaugavā, kur kāds 61 gadu vecs vīrietis bija guvis iegriezumu kaklā. Notikuma vietā ieradās patruļpolicisti, kā arī mediķi, kuri cietušo nogādāja ārstniecības iestādē.

Turpat notikuma vietā policisti aizturēja aizdomās turēto – cietušā kaimiņu, kurš tobrīd atradās divu promiļu stiprā alkohola reibumā.

Policisti noskaidroja, ka abiem kaimiņos dzīvojošajiem vīriešiem bijušas domstarpības elektrības rēķinu apmaksas dēļ. Todien vīrieši bijuši alkohola reibumā. Paņēmis līdzi nazi, viens no viņiem gājis ciemos pie otra. Ciemiņš savam kaimiņam sācis pārmest, ka viņš tērējot par daudz elektrības un pielicis pie viņa rīkles nazi, draudot. Dzīvokļa saimnieks aizstāvoties satvēris vīrieša roku, taču izdarījis neveiklu kustību, kā rezultātā guvis savainojumu kaklā. Pēc notikušā cietušais pats izsauca policiju.

Jāpiemin, ka aizturētais 38 gadus vecais vīrietis jau iepriekš sodīts par narkotiku lietošanu, zādzību, miesas bojājumu nodarīšanu un dzīvesvietas nedeklarēšanu.

Reklāma

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 132. panta – par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti. Par šādu noziegumu likumā paredzēta īslaicīga brīvības atņemšana vai piespiedu darbs, vai naudas sodus.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu