Reklāma

Masoni – pati varenākā un mistiskākā organizācija visa cilvēces garīgās varas vēsturē. Sazvērestības teoriju piekritēji pauž, ka viņu sekotāji joprojām tur savās rokās vairākus noslēpumus, kas nodrošina milzu ietekmi un neierobežotu bagātību.

Masonu pēcteči glabājot slepenas zināšanas par naudas enerģētiku, vēlamā piesaistīšanu un realitātes mainīšanu savā labā.

Šīs zināšanas ilgi bija nepieejamas neiesvētītiem cilvēkiem, kā zināms, masoni ir slēgta organizācija, kuras gudrības netika atklātas pat visiem tās locekļiem. Mūsdienu pasaulē gan jebko noslēpt ir daudz grūtāk un, lai gan var šaubīties par ziņu autentiskumu, ezoteriķi tic, ka šie seši principu ir masonu varenības pamatā.

1. Masoni zinājuši par naudas īpašo enerģētiku un to, ka nauda piesaista naudu. Lai izdarītu tādu secinājumu, nav pat jāpēta vēsturiski avoti – pietiek paskatīties uz viena dolāra naudaszīmi. Uz tās redzamas masoniem raksturīgie simboli: piemēram, tās kreisajā pusē atrodas piramīda ar Visuma Arhitekta simbolu virsotnē. Šo simbolu masoni saista ar Augstāko Spēku.

Reklāma

Tai pašā daļā ir aplis ar trīsstūriem, svariem un atslēgu iekšpusē. Šī zīme simbolizē pārdomātu ceļu uz bagātību, kas kļūs par atslēgu uz varu pār visu pasauli.
dolars
Šo simboli parādīšanās uz dolāra banknotes nav nejauša: masoni lieliski zinājuši par galveno Visuma likumu, kas vēsta, ka līdzīgais piesaista līdzīgo, un prasmīgi to pielietojuši bagātības vairošanai.
Izvietojot uz naudaszīmes šos simbolus, viņi faktiski to pārvērtuši par naudas magnētu, kas piesaistīs finanšu enerģētiku un virzīs to vēlamajā gultnē.

2. Masoni izmantoja sakrālu simbolu spēku, lai iegūtu varu un bagātību. Šis noslēpums ir cieši saistīts ar iepriekšējo.

Daudzu cilvēku problēma ir vieglprātīga attieksme pret lietām, kurām piemīt īpašs spēks, uzskatot to iedarbību par fantāziju un iedomām.

Masoni rīkojās saprātīgāk: ievērojuši, ka katrā kultūrā ir īpaši sakrāli simboli, viņi paņēma labāko no katras. Tādējādi viņi ieguva iedarbības ziņā unikālas formulas, kas, kā runā, spēj ne tikai piesaistīt naudu, bet pat sniegt varu pār apstākļiem un izpildīt vēlēšanās.



3. Masoni izmantoja slepenas formulas, lai kļūtu bagāti un iegūtu varu. To parādījusi senu rokrakstu analīze. Šos rokrakstus nejauši atradis ezoterikas speciālists Viktors Nikolajevičs – viņa rokās nonākusi grāmata ar norādēm formulas izveidošanā, kas paredzēta ordeņa sekotājiem.

Sekojot aprakstam, viņš esot spējis radīt tādu formulu sev un pārliecinājies par tās efektivitāti: īsā laikā atbrīvojies no nopietnām finanšu problēmām un kļuvis veiksmīgs.

4. Masoni necenšas mainīt savu adeptu likteni, bet palīdz viņiem apiet šķēršļus un atklāt spējas. Tomēr tas darīts tikai pēc tam, kad cilvēka liktenis izpētīts pēc horoskopa un Taro kārtīm: dažos gadījumos ordeņa loceklim garīgās attīstības labā šķēršļu pārvarēšana bijusi nepieciešama, tāpēc bagātības formula varējusi nodarīt kaitējumu – no tās izmantošanas atteikušies.

5. Nauda un slava bijusi masonu formulas izmantošanas sekas, nevis iemesls. Daudzi var iedomāties, ka par masonu ordeņa locekli varēja kļūt tikai bagātie un varenie. Bet reāli piemēri rāda, ka tā nebija. Masoniem svarīgāks bijis cilvēka potenciāls un enerģētika.

Ja ordeņa biedri redzēja, ka cilvēks spēj daudz sasniegt, viņš uzņemts tā rindās. Piemēram, vispārzināms ir fakts, ka Napoleons bijis masonu ložas biedrs. Bet pusi Eiropas iekarojušā imperatora karjera sākās nebūt ne spīdoši: viņš dzimis pieticīgā ģimenē, un bērnībā viņam bijusi vāja veselība. Runā, ka tieši pēc iestāšanās ordenī Napoleonam uzsmaidījusi veiksme.

6. Masoni saviem adeptiem izgatavoja īpašus amuletus, piemēram, viena dolāra banknoti, uz kuras uzrakstīja slepenu bagātības un veiksmes formulu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu