Reklāma

Žurnālisti jau nodēvējuši astoņus gadus veco Narijanu par “marmora meitenīti” un “Jakutijas sniegbaltīti”, bet viņas fotogrāfijas kļuvušas par interneta hitu gan dzimtajā Jakutijā, gan aplidojušas jau visu pasauli.

Unikālās ārienes dēļ mazajai Narijanai pareģo panākumus modeles darbā un aktrises profesijā. Viņai ir tikai astoņi gadi, bet modeļu aģentūras jau plūcas par līgumiem ar viņu – tik neparasta ir mazās, albīnās meitenes āriene.

171216-095459-8533
Jaukā meitenīte ir albīns, un fotogrāfs Vadims Rufovs atzinis, ka viņa ir neparastākais cilvēks, kādu viņam gadījies sastapt. Narijana ir arī vienīgā blondīne ģimenē, un arī albīnus dzimtas vēsturē neatceras.

Viņas māte stāsta, ka daudzas reklāmas un modeļu aģentūras jau piedāvā meitai sadarbību, bet vecāki nevēlas, lai bērns strādātu jau kopš bērnības. Viņi cer, ka izaugusi Narijana pati izlems, ar ko nodarboties.
171216-095504-5951
Protams, fotosesijas meitene ir aizraujošs piedzīvojums, viņa ir fotogēniska un pozēt viņai patīk. Tomēr pagaidām Narijanas galvenais uzdevums ir mācīties skolā, iet zīmēšanas un deju pulciņos, tāpēc vecāki nesteidzas veicināt viņas modeles karjeru.

Reklāma

Pasaulē pret albīniem vēsturiski bijusi neviennozīmīga attieksme. Jakutijā cilvēki sajūsminās par Narijanas neparasto skaistumu, bet Tanzānijā albīniem draud vajāšanas.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu