Ekrānuzņēmums
Reklāma

Uzzini lielisku padomu, kā saglabāt garšaugus ledusskapī svaigus nedēļām ilgi, lai tie izskatītos kā tikko novākti no dārza.

Viss, kas jums jādara, ir jānomazgā garšaugi zem auksta ūdens, nedaudz jānosusina ar virtuves vai papīra dvieli, jāieber garšaugi tīrās un sausās burkās, jānoslēdz ar vākiem un jānovieto ledusskapī.

Varat izmantot jebkuras burkas, ko vēlaties. Tās var būt skaistas konservu burkas vai jebkuras citas burciņas no ievārījumiem un mērcēm, ko esat iegādājušies un kas jau ir izmantotas.

Garšaugi attēlā (dilles, salvija un piparmētra) bija ledusskapī jau vairāk nekā divas nedēļas un joprojām izskatās un garšo svaigi!

Reklāma



LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

“Virtuvē īsta katastrofa.” Bokseris Mairis uzņem ciemiņus

Kā nesaindēties paša virtuvē? Deviņi ieteikumi drošai ēdienu gatavošanai mājās

Kā izmantoti tējas maisiņi var noderēt virtuvē? + Vēl daudzi slavenu pavāru knifiņi

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu