Ilustrācija - Pixabay
Reklāma

Astrologi atklājuši, ka Jaunavas, Vērši un Mežāži vienmēr nāks palīgā un atbalstīs ar savu draudzīgo plecu. Uz šo zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem vienmēr var paļauties.

Jaunava

Viņiem ir labi attīstīta intuīcija. Viņi var prognozēt nākotni un dot derīgus padomus. Visbiežāk cilvēki pie viņiem nāk paraudāt uz pleca, jo zina, ka šī zodiaka zīme vienmēr atbalstīs, nepiemānīs un turklāt saglabās visu noslēpumā. Jaunavas ir ļoti labi draugi, neskatoties uz to, ka reizēm var kaitināt tuviniekus ar pārmērīgu perfekcionismu.

Vērsis

Reklāma

Vērsim ir lieliskas empātijas spējas. Turklāt tie ir ļoti iejūtīgi un draudzīgi. Ja jums ir tāds draugs, varat būt pārliecināts, ka viņš ar jums sazināsies jebkādos apstākļos. Jā, viņi ne vienmēr prot izrādīt savas jūtas, bet jāatceras, ka savu mīlestību pret jums viņi bieži demonstrē darbībā.




Mežāzis

Arī uz Mežāžiem vienmēr var paļauties. Viņi visu nokārtos līdz galam. Ja jūs lūgsiet palīdzību, viņi jums to sniegs. Šī zodiaka zīme nekad nepametīs draugu nelaimē, pat ja pats var ciest zaudējumus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tikai viena horoskopa zīme mīlestības dēļ darīs pilnīgi visu!

Šīs sirdis tik viegli nesalauzt! Horoskopa zīmes, kas viegli pārdzīvo šķiršanos

Nosauktas dāsnākās horoskopa zīmes. Līderis pārsteidz visus!

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu