Reklāma

Vienas Ūdens zīmes pārstāvji mīlestības dēļ ir spējīgi uz jebkuru soli. Viena no trim Ūdens stihijas zīmēm ir Zivis, visromantiskākā no horoskopa zīmēm, un tās pārstāvji mīlestības dēļ var upurēt pat sevi.

Ja Zivis domā, ka mīl un saņem atbildes jūtas – viņas ir spējīgas uz jebkuru soli šo jūtu dēļ, skaidro astroloģe Ludmila Bulgakova.

“Zivis var ilgi, dažreiz visu mūžu, ciest nelīdzsvarota cilvēka attieksmi, viņa kaitīgos ieradumus un nodevību, jo viņiem šķiet, ka tādējādi viņi saglabā savu ģimeni,” sacīja eksperte.

Pēc viņas vārdiem, tāds pats upuris ir vēl viena zodiaka zīme – Vēzis. Astroloģe piebilda, ka šo zodiaka zīmju pārstāvji gatavi uz upuri vistuvāko cilvēku, īpaši radinieku un otro pusīšu, labā.

Reklāma

Bulgakova uzskata, ka arī viena no Zemes zīmēm – Mežāzis, arī spējīgs uz ziedošanos, bet ne personiskās dzīves jomā. Astroloģe atzīmēja, ka Mežāžiem darbs un karjera ir pirmajā, otrajā un trešajā vietā dzīvē, un viņi visbiežāk upurējas tieši šo iemeslu dēļ.



Ludmila Bulgakova iepriekš teica, ka Zivīm un Vēžiem dzīvē pirmajā vietā ir ģimene. Vienlaikus astroloģe uzsvēra, ka Zivis atvirzīs karjeru uz otro plānu, ja viņu otrā puse būs spējīga nodrošināt augstu dzīves līmeni.

Dzivei.lv palīdzība. Par Zivīm sauc cilvēkus, kuri dzimuši no 19. februāra līdz 20. martam, Vēži – tie, kuri svin dzimšanas dienu no 22. jūnija līdz 22. jūlijam, bet Mežāži – no 22. decembra līdz 20. janvārim.




LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Četras horoskopa zīmes jau var sākt sapņot par 2022. gadu – tas būs izcili veiksmīgs!

Kādu sievieti meklē katrā horoskopa zīmē dzimis vīrietis? Padomi visām 12 zīmēm!

Smaržu horoskops visām zodiaka zīmēm

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu