Reklāma

Krievijas prezidents Vladimirs Putins glabā savu privāto dzīvi aiz septiņām atslēgām. Bet tas netraucē ziņkārīgiem žurnālistiem uzzināt jaunas detaļas par viņa dzīvi, tomēr neviens nezina, kur šobrīd atrodas viņa sieva Ludmila.

Kā vēsta Express, Putins trīsdesmit gadus bija precējies ar Ludmilu Putinu, ar kuru iepazinās teātrī. Varētu domāt, ka tā bija viņu vienīgā iziešana sabiedrībā. Kopdzīves laikā viņi vēl nedaudzas reizes parādījās vadoņa darba tikšanās reizēs, bet pamatā viņš slēpa sievu no sabiedrības.

Iespējams, iemesls bija Putina “grēciņu”, bet tiek minēti arī citi iespējamie cēloņi, tomēr kopumā žurnālisti zināja ne tikai par sievu, bet arī par dažādām mīļākajām.

Pēc šķiršanās 2013. gadā Putins izdarīja visu iespējamo, lai izdzēstu Ludmilu no savas biogrāfijas.

Reklāma

“Pēc šķiršanās visas ziņas par Ludmilu tika dzēstas no Kremļa jaunumiem. Saskaņā ar likumdošanu viņa var pretendēt uz pusi no Putina oficiālās algas, kas pielīdzināma 102 000 ASV dolāriem, bet pēc šķiršanās tās detaļas netika publiskotas. Putins it kā radīja Krieviju, kurā cilvēkus var kā vecos laikos ar “fotošopu” izdzēst no vēstures,” izteicies “Spectator” Krievijas izdevuma žurnālists Ouens Metjūzs.

Nav zināms, kur šobrīd atrodas un kā dzīvo Ludmila Putina.




LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Ko Alvis Hermanis un Ksenija Sobčaka runāja par Putinu? Sarkastisks skatījums

“J**** Putina!” Rupjš poļu reps par Putinu uzspridzina soctīklus

VIDEO: Kas Zeļenskim lielāks nekā Putinam?

Vai Putins spiedīs sarkano pogu? Sarkastisks skatījums

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu