Foto - Pixabay
Reklāma

Katra jaunā diena ir jauna iespēja, jaunas tikšanās, jaunas iepazīšanās un, protams, jauni iespaidi. Lai jūs nebēdātos 2021. gada jūlijā, iesakām pievērst uzmanību zvaigžņu tulku rekomendācijām.

Auns
Jums nav jāgaida uzaicinājums vai īpaši laika apstākļi. Ņemiet visu savās rokās, un tad jūsu partneris nespēs jums atteikt.

Vērsis
Jūs gribēsiet salikt visus punktus uz “i”. Ticiet man, ikviens jūsu lēmums padarīs jūs laimīgu. Jo tas ir daudz svarīgāk nekā sekss.

Dvīņi
Vai atceraties frāzi “galva nav miskaste?” Paturiet šo noteikumu jūlijā. Jūsu partneris labprāt dalās ar jums vispārdrošākajos sapņus, bet nav jāiejaucas šajā procesā.

Reklāma

Vēzis
Ja iepriekš kaut kas vai kāds traucēja jūsu tuvināšanos ar iemīļoto cilvēku, jūlijā viss mainīsies. Jūsu iepriekšējā rīcība palīdzēs nogludināt ceļu uz viņa sirdi. Un tad jūsu iemīļotākā vieta laika pavadīšanai būs gulta.

Lauva
Vasara ir laiks, kad jums ir jāpievērš uzmanība citiem un citu uzmanība – sev. Bet esiet uzmanīgs, lai noskaidrotu attiecības, jo, ja jūs aizraujaties ar bezcerīgām attiecībām, tad līdz gultai varat arī netikt. Vai tas jums vajadzīgs?

Jaunava
Jūs droši vien gribēsiet pārliecināties par attiecībām. Bet jūs, tāpat kā Lauva, nedrīkstat izturēties pārāk uzmācīgi pret savu partneri. Pievienojiet savai uzvedībai nedaudz maiguma, un tad viss būs lieliski. Un neaizmirstiet par savām jūtām.

Svari
Jūs riskējat atgriezties vecajās attiecībās. Nevajag uzreiz noraidīt savu bijušo. Iespējams, jūs varēsiet būt laimīgs.

Skorpions
Zvaigznes jums iesaka nomierināt savus jutekļus un tikt vaļā no spriedzes. Citādi jūs nevarēsiet pievērst uzmanību cilvēkam, kurš jau sen jums patīk.

Strēlnieks
Jūlijs jums sagādās daudz iespēju mīlestībai. Eksperimenti, romantika – tas viss gaida šovasar.

Mežāzis
Jums ir svarīgi atcerēties, ka jebkāda pieredze ir pieredze. Tāpēc centieties pareizi izvēlēties prioritātes un virzīties uz priekšu. Jā, jums nav ieteicams atgriezties pie bijušajiem.

Ūdensvīrs
Pacentieties pēc iespējas vairāk laika jūlijā pavadīt kopā ar savu otro pusīti. Un runa nav tikai par jūru, dabu, pastaigām un tā tālāk, bet arī par “sarkano istabu”, kas sniegs jums neaizmirstamu prieku.

Zivis
Otrais vasaras mēnesis jums atnesīs tieši tās intīmās emocijas, ko jūs tik sen gribējāt dabūt. Sagatavojieties, jūs lidojat!

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu