Kadrs no video
Reklāma

Tas nedaudz izklausās pēc ainas no blēžu komēdijas “Kriminālās ekselences fonds”, bet Rīgā patiešām sācis uzdarboties grupējums, kurš savērpj radošas noziedzības shēmas, uzdodas te – par kurjeriem, te – par policistiem, izsaka draudus lieciniekiem, lai laupījumā iegūtu dažas porcijas ātro uzkodu, vēsta LTV Ziņas.

Covid-19 izplatības ierobežojošu pasākumu dēļ ēdināšana klātienē pašlaik Latvijā nenotiek. Kafejnīcās galdiņi stāv tukši un ēdieni tiek tirgoti līdzņemšanai. Cilvēki iegādājas maltīti, ko ņemt līdzi uz mājām vai darbu, dažkārt pakaļ nāk paši, citreiz – atsūta pakaļ kurjeru. Diemžēl šo paradumu maiņu cenšas izmantot arī krāpnieki.

Kā redzams vienā no apsardzes kameru video – svētdienas vakarā kafejnīcā ierodas sieviete ar “Bolt Food” kurjera somu, izmantojot brīdi, kad aiz bāra letes neviena nav, viņa savāc atstāto ēdienu, un mierīgi dodas prom.

Reklāma

“Viņa ātri iegāja, atrada pasūtījumu, paņēma to un izgāja prom. Ejot prom durvīs vēl sastapa īsto kurjeru, bet pagāja garām. Īstais kurjers ienāca un saprata, ka viņa pasūtījums nekur nav,” pastāstīja kafejnīcu “Ezītis miglā” līdzīpašnieks Ernando Gamarra.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu