Publicitātes foto
Reklāma

Arī kaimiņzemē Krievijā pazīstamais latviešu mūziķis Intars Busulis, atklāj, ka pretēji daudzu domām pamata ienākumus gūst tepat Latvijā, nevis vieskoncertos ārpus dzimtenes robežām.

Kā raksts izdevums “Kas Jauns”, Intars atklāj, ka koncerti Krievijā viņam ir pāris reizes gadā, bet visas pārējās reizes, kad uz turieni dodas, ir filmēšanās vai uzstāšanās kā viesim.

“Un ar piedalīšanos šādos pasākumos es neko nepelnu. Kad uzfilmējos Jaungada eglītē, par to arī nemaksāja. Samaksu par to nesaņēma pat Krievijas zvaigznes – ne Filips Kirkorovs, ne citi mākslinieki. Šajā pasākumā ir gods piedalīties,” pauda Busulis.

Reklāma

Viņš piebilst, ka galvenie “maizes devēji” ir viņa koncertu apmeklētāji Latvijā.

Plašāku atpazīstamību Busulis guva, muzicējot grupā “Caffe”, kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada “Jaunā viļņa”uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā “Golos” (“Balss”), kas veidots pēc “The Voice” (“Balss”) koncepta. Bijis raidījumu vadītājs “Radio SWH”.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu