Reklāma

“Man bija ļoti grūti izlemt, vai balsot “par” vai “pret” viņa sodīšanu. Gala rezultātā es sapratu, ka šī jautājuma risināšana Saeimas plenārsēdē un diskusijas par viņa uzvedību bija pietiekami labs sods,” Saeimas deputāts Gunārs Kūtris (NSL) apgalvoja RīgaTV 24 raidījumā “TOP5”, komentējot Saeimas lēmumu noraidīt priekšlikumu sodīt deputātu Artusu Kaimiņu (KPV LV) ar liegumu piedalīties vienā no parlamenta sēdēm ētikas normu pārkāpuma dēļ.

Kūtris norādīja, ka Kaimiņš galu gala tika sodīts, jo publiskas diskusijas ir viens no Ētikas komisijai pieejamajiem sodu veidiem: “Mazlietiņ maigāks sods, ko Ētikas komisija var piemērot, ir tieši publiska paziņošana Saeimā, ka viņš tiek sodīts par viņa rīcību. Iespējams, ka izslēgšana no piedalīšanās vienā Saeimas sēdē būtu bijis par šerpu, bet publiski viņš tika ļoti labi izanalizēts.”

Kūtris gan nosoda Kaimiņa uzvedību un rīcību un uzskata, ka tā nav korekta. “Man ļoti nepatīk tas, ka bieži vien šis deputāts, kurš jau ir vairākkārt sodīts, pasaka, ka tas ir viņa viedoklis un pēc tam cilvēkam uzlej dubļu jūru, aizvainojot arī personiski. Kaimiņš slēpjas aiz deputāta viedokļa tiesībām, tiesībām paust viedokli, kas nav korekti,” Kaimiņu kritizēja Kūtris.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu