Ekrānuzņēmums no Instagram
Reklāma

Skandalozais politiķis Aldis Gobzems dalījies ar ieteikumu – ko darīt, ja gadījies saaukstēties. Gobzems ierakstā vietnē Instagram atklājis, ka viņa mājās šobrīd ir rudens saaukstēšanās slimību uzliesmojums.

“Šonedēļ esmu uzsācis nopietnu gatavošanos piedzīvojumam, kas man jārealizē nākamvasar. Redzēsim, kas no tā sanāks. Izaicinājums ir pietiekami liels šobrīd, jo mājās visi ir krietni apslimuši ar respiratorām rudens kaitēm. Es vienīgais turos 50:50. Interesanti, ka pie vispārēja organisma noguruma tonusu palīdz pacelt sports. Ar visu sāpošo kaklu vakarpusē izskrēju šodienas treniņa uzdevumu,” viņš raksta.

View this post on Instagram

A post shared by Aldis Gobzems (@aldisgobzems)

Reklāma




Saaukstēšanās gadījumā Gobzems iesaka dzert skābu kāpostu sulu. “Starp citu, ja Jums nāk saaukstēšanās tipa saslimšana, dzeriet skābu kāpostu sulu, jā, tur daudz C vitamīns,” viņš piebilst.

Paralēli Gobzems praktiski katru dienu publisko jaunumus par savu treniņu programmu. “Mans pirmais skrējiens putenī. Ar nepiemērotiem apaviem, bet tik un tā distanci pieveicu. Šodien pazaudēju draugu. Neturēja spriedzi. Ja man nebūtu esošais dzīvesveids, būtu dusmīgs, uzvilkts, iedzertu. Tagad uz to visu varu skatīties racionāli un pragmatiski. Katram ir sava spēju robeža. Ne visi var turēt spriedzi tad, kad īstā kauja tikai sāksies.

Revolūciju baltiem cimdiņiem neuztaisīt. Vajag izturību. Fizisku un emocionālu. Sports šībrīža izpildījumā man iedod šo balansu. Neapvainoties, nedusmoties, pieņemt un mīlēt. Baltrocīši nekad neuzvar. Uzvar tie, kuri dara. Un kuri nebaidās darīt. Šodien tieši lasīju īsu tekstu – ja neesi ne reizi kļūdījies, nemaz pat vēl neesi sācis. Uzvaras nāk tikai caur kļūdām. Rododendrs sāksies pēc nedēļas. Līdz uzvarai. Lai ko tas prasītu!”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kovidu izslimojušais Gobzems noliedz, ka būtu apdraudējis citus

VIDEO: Gobzems dibina jaunu partiju; soctīklos smīkņā par tās nosaukumu

Ēriks Stendzenieks: “Gobzems visus ir nokaitinājis”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu