Reklāma

Spoguļdatums ir diena ar īpašu enerģētiku, ko pastiprina maģiska skaitļu sakritība. Šī sakritība padarīs parastu dienu par īpaši laimīgu. Šajā dienā mēs varam panākt visu, ko vēlamies. Lai to izdarītu, vajag tikai mazliet zināšanu.

Daudzas lietas, ko mēs uzskatām par parastām, patiesībā ir apveltītas ar maģiskām īpašībām. Vārds var būt parole laimes piesaistīšanai, bet datums kalendārā – kļūt par pamatu iecerētā izpildei. Tieši šāda diena mūs gaida 7. jūlijā, kas ir viena no nozīmīgākajām un maģiskākajām dienām šajā gadā.

Skaitļa “7” maģija

Septiņi numeroloģijā ir dievišķs skaitlis, tas tiek uzskatīts par galveno un visvarenāko skaitli. Šis skaitlis ir vērtīgs, bet vajadzīga piesardzība: tas slēpj lielus noslēpumus. Septītniekam nepatīk magi un šarlatāni, kuri cenšas ar tā palīdzību uzzināt nākotni vai atklāt nezināmo.

Reklāma

Septītnieks ir ir noslēpumu glabātājs, un to interesē cilvēka garīgā pasaule.

Ja 7.07. materiālais princips pacelsies virs garīgā, sagatavojieties likteņa triecienam, kas var novest pie lielākām problēmām.

Tā kā septītnieks kalpo garīgiem cilvēkiem, ir ļoti svarīgi pavadīt šo dienu garīgumā, ieskatīties sevī un ieklausīties sirds balsī. Tikai patiesas vēlmes, kas nesīs garīgo sākumu, precīzi un ātri nonāks līdz augstākajiem spēkiem.

Kā iedomāties vēlēšanos 7. jūlijā

Piedāvājam ieteikumus, kā iedomāties vēlēšanos 7. jūlijā, lai atbrīvotos no nevajadzīgā un piesaistītu laimi un veiksmi
Vēlmi vēlams izteikt 07.07. plkst 7:07 vai nu no rīta vai pēcpusdienā. Minūtē pirms iestāšanās 07:07 vai 19:07 jāizsaka sava vēlme. Mēs iesakām izmantot vizualizācijas principu, kas palīdzēs nodot vēlamo Visumam jeb augstākajiem spēkiem.

Kā izteikt vēlmi un kā to labāk formulēt, parādīsim vienkāršā piemērā: “Es gribu laimīgu dzīvi.” Jūs pārfrāzējat šo piemēru saskaņā ar savu sapni.

Pirmais noteikums

Lietojiet tagadnes laiku. Ir svarīgi domāt par savu vēlmi tā, it kā tā būtu piepildījusies. “Es gribu laimīgu dzīvi.” Ierakstiet: “Es dzīvoju laimīgu dzīvi.” Izmantojot tagadnes laiku, jūs dodat norādi, ka sapnis jau ir kļuvis par realitāti. Tas ir nepieciešams, lai nešaubītos un noskaņotos uz vēlamo.

Otrais noteikums

Vairāk konkrētības. Nosauciet precīzu laiku, kurā jūsu sapnis var piepildīties. Skaitlis septiņi ir ļoti viltīgs, tāpēc varat gaidīt trīs, piecus vai septiņus gadus, līdz sapnis piepildīsies. Tāpēc formulējiet konkrēti: “Es sāku dzīvot laimīgu dzīvi šajā, 2020. gadā.” Jūs pat varat norādīt mēnesi un precīzu datumu!

Trešais noteikums

Formulējiet vēlmi skaidri. Jums jāzina, ko tieši jūs vēlaties un kā to panākt. Jūsu vēlmei jābūt ietilpīgai, saprotamai un konkrētai, tāpēc, pirms izteikt vēlēšanos, to kārtīgi pārdomā. Ja jūs sapņojat atrast labu darbu, sagaidīt radniecīgu dvēseli, nopirkt jaunu automašīnu, tad noteikti norādiet to. Piemēram, “es gribu saņemt daudz naudas” izklausās miglaini un pat bīstami. Taču nav skaidrs, kā jūs vēlaties nopelnīt naudu, kam jūs tos tērējat un kāpēc jums tā vajadzīga.

Ceturtais noteikums

Ticiet labākajam. Izsakiet vēlmi ar pozitīvām emocijām. Iedomājieties, kā jūs priecāsieties un līksmosiet, kad jūsu sapnis piepildīsies!

Piektais noteikums

Viss ir detaļās. Lai piekļūtu savam sapnim, vizualizējiet ne tikai sapni, bet arī ar to saistītus sīkumus, līdz pat sīkākajai detaļai. Piemēram, ja vēlaties dzīvot laimīgi un pārticīgi, iztēlojieties savu māju, savu noskaņojumu, atmosfēru un pat tuvinieku emocijas. Varat arī apzīmēt patīkamus notikumus un skaņas skaņu tālrunī, kas informē par nopelnītās algas aprēķināšanu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu