Ilustrācija - Pixabay
Reklāma

Katrs cilvēks no dzimšanas ir apveltīts ar noteiktu talantu kopu. Galvenais ir laikus to redzēt un sākt attīstīt. Ezoteriķi uzskata, ka ikvienam no mums piemīt arī kādas maģiskas spējas, tikai nepieciešams pareizi to noteikt un pareizi izmantot.

Kādas spējas piemīt Aunam, Strēlniekam, Lauvam

Auni ir dzimuši līderi, tāpēc viņu enerģētikas pietiek ne tikai pašiem, bet arī visiem apkārtējiem. Tiek uzskatīts, ka tieši Auni pievelk pretējo dzimumu kā magnēts, viņiem ir viegli veidot personīgo dzīvi. Auni vada cilvēkus, tāpēc parasti kļūst par labiem vadītājiem.

Strēlnieki – veiksminieki un brīvdomātāji – ir piepildīti ar neizsīkstošu optimismu, un tā ir viņu maģiskā dāvana. Uguns cilvēki uzlādē telpu ap sevi, var ārstēt slimības, mazināt ciešanas, palīdzēt trūcīgajiem. Vēl viena spēja – prasme būt īstajā vietā īstajā laikā, īpaši attiecībā uz neplānotiem ceļojumiem.




Reklāma

Lauvas “barojas” ar pozitīvām emocijām apbrīnas, mentālo aplausu un bezgalīgas dievināšanas veidā.
Astrologi domā, ka gūt panākumus Lauva var tikai tad, ja viņam sekos uzticamu pielūdzēju pūlis. Šādu cilvēku absolūtā fanātisma enerģētika palīdz Lauvām sasniegt vēlamos mērķus dzīvē.

Kādas spējas ir Vērsim, Jaunavai un Mežāzim

Zemes stihija izceļas ar prasmi pārvērst pasaku realitātē. Pietiek ar Vērša stingrajiem nodomiem un vēlmēm, lai apkārtējā pasaule sāktu mainīties. Daudzi domā, ka tā ir tikai apstākļu sakritība – nē, tas ir tavs iekšējais spēks. Papildu bonuss no Visuma ir drošības sajūta, ko radāt jums tuviem cilvēkiem.

Jaunava prot strukturēt telpu ap sevi. Jaunava var darīt simt lietas vienlaicīgi. Viņa maģiskā spēja ir sakārtot visu, ko skar. Ikvienā haosā Jaunava ātri orientējas un organizē visu apkārtni. Un, jo vecāks cilvēks, jo stiprāka ir šī dāvana.



Mežāži ir gandrīz vai visracionālākie zodiaka apļa pārstāvji. Bet tas nenozīmē, ka viņiem nav maģisku spēju. Mežāzis vienmēr dara visu līdz galam, izturas ar pacietību. Šī īpašība palīdz viņiem sasniegt izvirzītos mērķus. Turklāt šīs zīmes cilvēki bieži vien ir ļoti gudri.

Kādas spējas piemīt Dvīņiem, Ūdensvīriem un Svariem

Dvīņu galvenais maģiskais talants ir komunikācijas spējas. Jūs varat “aizrunāt” jebkuru cilvēku un iegūt vajadzīgo informāciju. Starp citu, Dvīņiem raksturīgs arī telepātijas talants – parasti jūs labi lasāt citu cilvēku domas un jūtas. Centieties nezaudēt koncentrāciju un nepārslēgties starp notikumiem, citādi to zaudēsiet.



Ūdensvīri ir noslēpumaini un gaisīgi cilvēki, kurus grūti izprast. Viņi uzskata, ka cilvēkam jābūt brīvam un jebkura saikne ir ķēde. Viņu maģiskā dāvana ir prasme “lasīt” cilvēkus kā atvērtu grāmatu, tāpēc Ūdensvīrs ir ļoti vīlies – mīkla ir interesanta, kamēr tā nav atrisināta. Ezoteriķi uzskata, ka regulārās garīgās praksēs Ūdensvīri var apgūt ceļojumu pa apstrālām pasaulēm.

Svari ir sinonīms vārdam “līdzsvars”. Viņi zina, kā izskatīties labi jebkurā situācijā, ko teikt, lai nogludinātu asumus, kā apmierināt katra cilvēka vēlmes. Svari nevar pieļaut, ka pasaulē nesaglabājas līdzsvars, tāpēc izmanto savu maģisko dāvanu garīgo, materiālo vai fizisko attiecību līdzsvarošanai kolektīvā (pat ja tas sastāv no diviem cilvēkiem).

Kādas spējas piemīt Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm

Vēži ir īsti empāti, viņi iesaistās cilvēku emocijās par 100%. Tieši Vēži ir labākās raganas, kuras praksē var izmantot gandrīz jebkuru maģisko tehniku. Nianse, lai Vēža potenciāls būtu maksimāls: viņam jābūt mājās, bez svešiniekiem. Vēžiem jāsargā sava garīgā veselība, citādi ir risks iegūt dvēseles traumu, dzīvojot līdzi apkārtējo jūtām.

Skorpionu īpašā spēja – prasme domāt trīs soļus uz priekšu. Viņi vienmēr zina, kas notiks, tāpēc praktiski nekad neiekļūst ārkārtējos apstākļos. Astrologi ir pārliecināti, ka Skorpionam vislabāk patīk mīlas maģija un rituāli, kad jānovāc šķēršļi no ceļa. Šīs zīmes pārstāvji panāk savu absolūti vienmēr. Ja tā nenotiek, tātad vēlme nav bijusi pietiekami spēcīga.

Zivis ir ļoti jutīgas, var sarunāties paši ar sevi. Tas nenozīmē, ka viņiem ir problēmas ar psihi, tikai Ūdens stihijas pārstāvji tā izjūt šo pasauli. Turklāt viņiem bieži vien ir pravietiski sapņi, ar kuru palīdzību Zivis prognozē nākotni. Bieži cilvēks, kas dzimis šajā zīmē, var ārstēt citus cilvēkus vai sazināties ar mirušajiem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kāpēc empāti piesaista toksiskus cilvēkus un kā to novērst

Stiprais plecs: uz šīm zvaigžņu zīmēm var paļauties vienmēr!

Esi dzimis šajos konkrētajos gados? Tev paredzēta īpaša karma!

Manipulatoru horoskops. Kurās zodiaka zīmēs dzimst lielākie viltnieki?

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu