Kadrs no video
Reklāma

Uz laiku uzņemties Saeimas deputāta amata pienākumus piekritis Māris Mičerevskis. “Mičerevskim riktīgi patīk strādāt Vecrīgā – līdz šim viņš bija Rīgas domes deputāts, tagad katru rītu vilksies uz Saeimu. Ja politiskā karjera beigsies, lai paliktu šancēt, Vecrīgā nāksies piehaltūrēt par go-go dejotāju kādā no Vecrīgas naktsklubiem, velorikšu vai mācītāju Doma baznīcā,” spriež “Stīvais nemelo” vadītājs Maksims Trivaškevičs.

Jaunizceptais deputāts pašlaik nepieder nevienai partijai, tātad ir anarhists, kas varu neatzīst – piedevām vēl darbojās humora apvienībā Solona Klubs, kas nozīmē: beidzot skatīties Saeimas sēdes būs jautri.

Vairāki deputāti jau ir čakarējušies Mičerevskim klāt ar lūgumu kopā uztaisīt selfiju, jo nedrīkst laist garām iespēju nofočēties ar leģendāro Duļķi no Kriminālās Ekselences Fonda.

Reklāma

Saimistiem būs abloms, kad Duļķis dzīvē izrādīsies inteliģents un nopietns vīrs – Mičerevska dienas parlamentā beigsies, jo viņam apriebsies mūžīgie pieprasījumi “davaj, pastāsti kaut ko rēcīgu!”, un kāds publiski tiks pasūtīts nafig.
Lai noskaidrotu, ko par tādu unikumu kā Māri Mičereveski domā viņa jaunie kolēģi, sūtījām Ašo Evitu pavazāties pa Saeimu un, ievērojot distanci, bāzt deputātiem mikrofonu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu