Reklāma

Droši vien katrs dzirdējis kādu ticējumu par to, ko darīt ar nejauši atrastu monētu. Visticamāk, padomi būs dažādi un pretrunīgi: kāds to uzskata par veiksmi un likteņa zīmi, cits – par sliktu sagadīšanos.

Senatnē pastāvēja vienkāršs likums – ja kaut ko paņēmi, pretī noteikti būs jāatdod kaut kas cits. Saskaņā ar šo principu no zemes neko pacelt nedrīkst, tostarp naudu.

Iespējams, paceļot monētu un ieliekot to kabatā, drīz nāksies samaksāt – pazaudēsi kaut ko vajadzīgu un vērtīgu. Un šis zaudējums, iespējams, būs būtiskāks nekā atrastās naudiņas vērtība.

Monētas tiek nodotas no rokas rokā. Droši vien nav neviena cita priekšmeta, kas tik bieži mainītu saimnieku, īpašnieku. Tāpēc arī monētas bieži izmanto dažādos tumšās maģijas rituālos. Un pēc tiem parasti monētas izmet krustcelēs – tā ir būtiska šo rituālu sastāvdaļa. Ja pacelsi šādu naudiņu, riskē
“dāvanā” saņemt iepriekšējā īpašnieka problēmas un nelaimes.

Reklāma

Bet, ja nepietiek kādas summas svarīgam pirkumam vai lietai, atrasto monētu drīkst ņemt, jo drīz tāpat no tās atvadīsies (tas jādara pēc iespējas ātrāk).

Ezoteriķi iesaka atrastu naudu neturēt maciņā, lai netraucētu naudas plūsmai.

Ja kaut kāda iemesla dēļ vēlies to paturēt sev, atrasto monētu jāpatur tekošā ūdenī, jo tas aizskalos lielāko daļu negatīvās enerģētikas, ja nu tāda būtu.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu