Reklāma

Astrologi ir izveidojuši 2021. gada naudas horoskopu visām zodiaka zīmēm. Viņu padomi palīdzēs sagatavoties nākamajam gadam.

Auns

Vērša gadā Aunam jāmazina sava agresija. Centieties neiesaistīties konfliktos un turiet negatīvās domas pie sevis. Šis gads būs ļoti smags tiem, kuri nespēj savaldīt emocijas un impulsivitāti.

Vērsis

Reklāma

Ja spēsi saglabāt vienmērīgu noskaņojumu, 2021. gads Vērsim būs diezgan labvēlīgs un stabils. Vērsim jāmeklē balsts citos cilvēkos. Tas būs ļoti noderīgs šī gada sākumā un vasarā – zvaigžņu negatīvās enerģijas uzliesmojuma laikā.

LASI ARĪ >>> ŠĪS HOROSKOPA ZĪMES GAIDA SKAISTA ZIEMA

Dvīņi

Dvīņiem Vērša gadā jābūt gataviem uz dažādiem pārsteigumiem. No vasaras vidus pēc nervozitātes nāks miers un stabilitāte. Gada otro pusi var veltīt otrās pusītes meklēšanai.

Vēzis

2021. gadā zvaigznes iesaka Vēžiem labot pagātnes kļūdas. Rūpīgi apdomājiet visus svarīgos lēmumus, citādi veiksme var novērsties no jums. Pirmos mēnešus labāk veltīt vienīgi ģimenei un otrajai pusei.

Lauva

Lauvām 2021. gadā gaidāmi ļoti veiksmīgi biznesa un personiskie braucieni. Situācijas maiņa lieliski ietekmēs veiksmi un noskaņojumu. Gada nogalē ir iespējami sarežģījumi finanšu jomā, bet Lauvas ietilpst visspēcīgāko zodiaka zīmju sarakstā, tāpēc viņiem viss ir pa spēkam.

Jaunava

Metāliskā Vērša gads būs ļoti mainīgs. Zvaigžņu un planētu enerģētika mainīsies neparedzamā veidā, īpaši no februāra līdz aprīlim un jūlijā. Gads ir lieliski piemērots tāliem braucieniem, saziņai ar tuviniekiem, jaunu draugu iegūšanai.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu