Reklāma

0a44f177367b87c40560c86035500b29

Vēzis

Rudens sākums būs enerģētiski nestabils. Vēži var izjust emocionālu bezspēcību vai pat kritumu, kas kaitē to integritātei. Bet ir jāspēj stabilizēt un harmonizēt dzīves fonu. Ar laiku viss nostāsies līdzsvarā.

Katrā rudens brīdī Vēža zīmes pārstāvji saskarsies ar sajūtu, ka dzīve drīz mainīsies. Un šo priekšnojautu nevar ignorēt – tā signalizē par pārmaiņām.

Reklāma

Zvaigznes sniegs Vēžiem dažas idejas, kā kļūt laimīgiem. Jāseko zīmēm un jāļaujas pārmaiņām, jo pēc pārmaiņām pienāks materiālā bagātība.

Skorpions

Skorpioniem ir neticama veiksme rudens sākumā un beigās. Aktīvās planētas piepildīs dzīvi ar pozitīvu enerģiju, kuru ar vieglumu varēs novirzīt steidzamu uzdevumu un darbietilpīgu mērķu sasniegšanai.

Beidzoties ieilgušām problēmām, Skorpioni atpūtinās prātu. Galvenais ir nešķiest spēku. Jābūt skaidram rīcības plānam, piemēram, vēlmju kartes veidā uz 2020. gada rudeni, lai pagūtu trīs mēnešus veikt visu iecerēto un pat vairāk.

Var rasties spiediens no ārējās pasaules, bet vislabāk vērot iekšējās pārmaiņas un neitralizēt negatīvos uzstādījumus. Pēc tam atvērsies iekšējā plūsma – Skorpioni iegūs enerģijas resursu, lai realizētu iecerēto.

Zivis

Zivis būs laimīgas, jo rudenī tām izdosies atbrīvoties no daudzām grūtībām. Iekšējais spēks dod daudz enerģijas.

Zīmes pārstāvji sāks aktīvi darboties materiālajā un garīgajā plaknē, un tas nozīmē, ka notikumi risināsies tā, kā vajag Zivīm.

Veiksmīga apstākļu sakritība izraisīs visu dzīves aspektu piepildījumu. Astrologi iesaka rīkoties un neatskatīties pagātnē. Pretējā gadījumā emocijas plūdīs pāri malām un izjauks iecerēto.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu