Reklāma

Šīs sievietes apzinās savu vērtību, prot sevi parādīt visizdevīgākajā gaismā. Viņas ir lepnas ugudras, viltīgas un apburošas. Viņas sajūt, ka vīrieši un pat sievietes viņas apbrīno un sauc par liktenīgu skaistuli. Astrologi uzskata, ka šādas dāmas dzimst tikai īpašās zodiaka zīmēs.

Skorpions

Jebkādos apstākļos viņa izskatīsies ideāli, pat ja būs tērpusies no modes izgājušā kleitā. Viņai piemīt spēja likt vīriešiem atskatīties.

Šī sieviete ir ļoti bīstama, astrologi iesaka ar viņu nerotaļāties.

Reklāma

Vērts sekot līdzi viņas garastāvoklim – sliktā omā viņa ir īsta fūrija, labāk turēties tālāk un netuvoties tai, kamēr tā nenomierināsies.

Dvīņi

Dvīņi uz pirmā acu uzmetiena var izskatīties auksti pat pret to vīrieti, kuram viņa pievērš uzmanību un kurš viņai simpatizē. Bet tas tikai iekārdina vīrieti vēl vairāk . Dvīņi var iedvesmot jebkuru vīrieti uz augstākajiem varoņdarbiem, izlikdamies bezpalīdzīgi un neaizsargāti.

Lauva

Pat vispieticīgākais vīrietis jutīsies varens blakus Lauvai. Sieviete viņu apbērs ar komplimentiem. Apbrīnojams asprātīgums un dzirksteļošana atšķir šo sievieti no daudziem citiem, un viņa to izmanto.

No Lauvenes vēdī lepnums un godkāre. Viņa ir ambicioza, valdonīga, spēj iesaistīt vīrieti apritē, pakļaut viņu savai gribai un piespiest darīt pēc viņas prāta.

Savu vīru Lauva turēs “īsā pavadā”, lai viņš saprastu, kā viņam paveicies, ka viņam blakus ir tieši viņa. Lauvas zīmē dzimusi sieviete dievina apbrīnu. Viņa darīs visu iespējamo, lai būtu uzmanības centrā.

Svari

Svaru sievietēm patīk dārga dzīve. Viņas sapņo dzīvot greznībā. Viņa tiecas būt visaptveroša, viņas sapnis – vadīt izraudzīto vīrieti. Un jāsaka, ka viņai piemīt šādas spējas. Turklāt vīrietim jābūt nevis mazdūšīgam eksemplāram, bet gan pietiekami drosmīgam, lai viņu iepriecinātu. Spēlējot vienlīdzīgu attiecību lomu, šīs zīmes sieviete svarīgos jautājumos tomēr ņem virsroku.

Jaunava

Sievietes, kas dzimušas Jaunavas zīmē, ir apveltītas ar spēju vadīt vīriešus un ar viņu palīdzību sasniegt savus mērķus. Viņas nemitīgi strādā pie sevis, pilnveidojot žestus, gaitu un pat mīmiku. Ja ar gadiem Jaunava nekļūst par īgnu vientuļnieci, viņai ir visas izredzes kļūt par liktenīgo sievieti.

Vērsis

Vērša zīmē dzimusi sieviete vienmēr ir pievilcīga. Viņa ir īsta māksliniece. Viņai no dabas ir laba gaume un noteikta harisma. Vīrieši vienkārši nespēj tai pretoties.

Bet iespēja tikt šīs sievietes pamanītiem ir tikai tiem, kuriem ir noteikts materiālais stāvoklis. Sieviete nedalīs savu dzīvi ar nabagu, viņai svarīga ir nauda un stāvoklis sabiedrībā, ērtība un skaistas lietas.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu