Reklāma

7708
5. februāris – Merkura sekstils ar Urānu. Ļoti svarīga astroloģiska ietekme, jo Merkurs drīz kļūs retrogrāds, un cilpā vēl divas reizes atkārtos šo aspektu. Tāpēc jāuzskata, ka šī astroloģiskā ietekme turpināsies nevis vienu dienu, bet līdz 22. martam.

Tā saistīta ar veiksmīgiem, spontāniem braucieniem, iespējamas interesantas iepazīšanās, izgudrojumi, negaidītas informācijas iegūšana.

Katra diena nesīs pārsteidzošas sakritības un interesantus, aizraujošus jaunumus.

Šodien labi izdosies sākt ceļojumu, kādu izglītības programmu vai darbu pie kāda intelektuāla projekta, kuram jābeidzas 22. martā.

Reklāma

2020. gada 20.-23. februāris – Saules, Marsa un Urāna bisekstils nesīs veiksmi darījumu cilvēkiem.

Notikumi risināsies ātri un veiksmīgi. Negaidīti parādīsies jauna, pelnīta uzmanība un darbi.

Var pēkšņi atrisināties kāds ievilcies jautājums. Uzskata, ka šis aspekts ir veiksmīgs riskam, sportam, fiziskai aktivitātei.

Vēl tas lieliski harmonē ar iepriekšējo aspektu – Merkura un Urāna sekstilu. Merkurs-Urāns sniedz oriģinālas idejas, bet šis bisekstils – enerģiju to īstenošanai.

Labs atbalsts būs arī šai pašās dienās vērojamais Jupitera un Neptūna sekstils, kas nodrošinās spēku, lielāku nekā pieejams tikai vienam cilvēkam.

27. februāris – Mēness un Veneras apvienošanās. Diena veiksmīga aktīvai rīcībai privātajā dzīvē un finanšu lietās. Sievietēm ieteicams izrādīt iniciatīvu attiecībās.

Vīrieši šodien, tieši pretēji, demonstrēs vājumu un džentlmenisku izturēšanos, lai gan nedaudz neveikli. Viņiem liela iespēja satikt topošo dzīvesbiedri.

Izdosies kāds spontāns pirkums, veiksies mērķtiecīgi un ātri darbi ar mērķi nopelnīt vai iegūt materiālo komfortu.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu