Reklāma

Ļoti intriģējošs pareģojums! Neskatoties uz vienkāršo izskatu, pareģojumu lode ir viens no katras zīlnieces svarīgākajiem atribūtiem.

Kristāla lodes izmantoja jau kopš seniem laikiem. Tempļu pareģi tam izmantoja īpašus kristālus. Saskaņā ar ticējumiem šīs lodes var ļaut ieskatīties nākotnē un vēl daudz ko citu. Viss atkarīgs no zīlētāja noskaņojuma.

Lai kaut ko saskatītu maģiskajā lodē, vajadzīga noteikta pieredze. Piemēram, starp pareģiem ar šiem pravietojumiem nodarbojās tikai viens cilvēks. Tolaik ticēja, ka ar kristāla lodē saskatāmo tēlu palīdzību ar cilvēku runā dievi.

Nepieredzējušam cilvēkam ļoti grūti saprast, kā darbojas tāda lode. To bieži var izmantot arī dažādi šarlatāni.

Reklāma

Diemžēl tieši viņu dēļ daudzi netic kristāla lodes spēkam. Tomēr agrāk tām piedēvēja lielu spēku, un tāda lode bija arī slavenajai pareģei Lenormānai.

Paskaties attēlā, izvēlies lodi un uzzini, kādu balvu tev sagatavojis Liktenis!

Mīlestības talants
Tā liecina par to, ka tu esi ļoti romantisks cilvēks, kas viegli iemīlas. Viegli pieķeries cilvēkiem un tici apkārtējo labsirdībai un godīgumam. Tāpēc pie tevis bieži vēršas pēc palīdzības un atbalsta.

Bet tieši šo īpašību dēļ tu arī bieži ciet. Riskē “aizslēgt” sirdi jaunām jūtām.

Noslēpumainības talants
Tevi saista viss neparastais un dīvainais. Samērā bieži tavā dzīvē notiek lietas, kuras grūti izskaidrot vārdiem.

Šis talants palīdz atrast patiesību un redzēt lietu patieso dabu. Pārliecīga uzmanība pret detaļām var padarīt tevi par pedantu. Bet apbrīnojamos dzīves notikumus tu uztversi kā pašus par sevi saprotamus.

Gudrības talants
Tu viegli apgūsti jaunu informāciju un proti to lietderīgi izmantot. Zināšanām tavā dzīvē ir ļoti liela loma. Tev nepatīk faktu sagrozīšana, tavas intereses ir ļoti plašas! Tu spēj atrast kopīgu valodu praktiski ar jebkuru cilvēku. Bet reizēm tieksme uzzināt ko jaunu var aprobežoties arī ar jaunākajām tenkām un baumām.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu