Ilustrācija - Pixabay
Reklāma

Nākamā gada devīze astrologu ieskatā: dari, kas jādara, un lai notiek, kas notikdams!

Austrumu tradīcijā gada simbols ir Baltā Metāliskā Žurkā, bet jaunais gads sāksies 25. janvārī. Saskaņā ar Rietumu horoskopu 2020. gads paies Mežāža zīmē.

Tas nozīmē, galvenās īpašības būs atbildīgums, strādīgums, neatlaidība un mērķtiecība.

Lūk, kā astrologi vērtē gadu, kas tūlīt, tūlīt sāksies!

Reklāma

Domas un plāni
Jupiters atrodas Mežāža zīmē no 2019. gada 2. decembra līdz 2020. gada 20. decembrim. Šī planēta “palaidusi” jaunu profesionālās attīstības ciklu un norāda, cik svarīgs ir darbs, reāls skatījums uz dzīvi un pieredze, lai sasniegtu mērķus.

Lai cik ļoti gribētos mainīt dzīvi, pirmajā vietā liksim rīcību, kas nodrošina stabilitāti un pārliecību par rītdienu.

Saturns un Plūtons – divas “priekšniecības” planētas aktivizēsies 12. janvārī un iezīmēs jauna cikla un jaunas ēras sākumu. Veicinās dziļas un pamatīgas pārmaiņas iekšējā un ārējā pasaulē.

Padoms 2020. gada janvārim: esi uzmanīgs ar režīma ievērošanu, iespējams, vajadzēs ķerties pie darba agrāk nekā parasti. Rūpējies par sevi un ievēro veselīgu dzīvesveidu.

2020. gads interesants arī ar to, ka astoņas planētas kustēties atpakaļ jeb būs retrogrādas. Īpaši jūtami būs ietekmēs “personīgās” planētas: Merkurs, Venera un Marss. Tieši tās noteiks ikdienas ritmu un ietekmēs lēmumus.

Mīlestība un attiecības
Mīlestības, attiecību un privāto finanšu planēta Venera ietekmēs mūs vasarā – no 13. maija līdz 25. jūnijam.

Vari pārskatīt privāto dzīvi, sakarus, vēlmes un izvēles. Vēlams izvairīties no attiecību reģistrācijas, biznesa sākšanas, lieliem pirkumiem un kardinālas tēla mainīšanas. Pēc šī retrogrādā perioda Venera atkal ies uz priekšu – uz jaunu nākotni. Savienības, kas pārdzīvojušas retrogrādās Veneras posmu, kļūs vēl stiprākas.

Sabiedriskā dzīve
22. martā Saturns ieies Ūdensvīra zīmē, un tuvākie 2,5 gadi būs pārmaiņu un vides maiņas laiks. Beidzamos divus gadus Saturns atradās Mežāzī, kas nostiprināja pamatus zinātnes, mākslas un profesionālo iemaņu laikā.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu