Reklāma

Cilvēki, kuriem patīk matemātika, bieži saka, ka tieši skaitļi valda pār pasauli. Jau kopš Pitagora laikiem uzskata, ka katram skaitlim ir sava vibrācija. Zinot skaitļu nozīmi, var aprēķināt dažādus notikumus. Šoreiz iepazīstināsim ar tā dēvētajiem “liktenīgajiem skaitļiem”.

Skaitļu trīs, seši un deviņi īpašo nozīmi izcēla dižais izgudrotājs Nikolā Testa, kurš nodevās dažādiem noslēpumainiem eksperimentiem. Viņš teicis: “Ja jūs zinātu, cik diženi ir skaitļi 3,6 un 9, jums būtu atslēga uz Visuma noslēpumiem.”

Izgudrotāja laikabiedri atzīst, ka zinātniekam piemitušas daudzas dīvainības saistībā ar šiem skaitļiem. Piemēram, viņš vienmēr trīs reizes apgājis apkārt jebkurai ēkai, pirms tajā ieiet, bet skaitlim uz viesnīcas numura durvīm vienmēr bija jādalās ar 3 bez atlikuma. Šķiet, viņam bija svarīgs iemesls izvēlēties tieši šos skaitļus.

Zinātnieki jau sen pamanījuši interesantas sakritības dzīvē un Visumā saistībā ar 3-6-9. Piemēram, Ēģiptē dižo Gīzas piramīdu komplekss (3 lielas un 3 mazas, tātad kopā 6) atspoguļo zvaigžnu izvietojumu Oriona joslā, bet parastu bišu šūnu ārējais veidols demonstrē trīskāršu un seškāršu simetriju.

Reklāma

Vēl viena būtiska matemātiska sistēma ir “divnieki”, pēc kuras attīstās visas šūnas un embriji. Tā sākas ar 1 un turpinās ar katra nākamā skaitļa divkāršošanu: 1,2,4,8,16… Šajā sistēmā nav atradusies vieta ne 3, ne 6, ne 9.

Vēl nopietnāku secinājumu izdarījis Marko Rodēns, kurš pārstatījis skaitļu secību matemātikā (1-2-4-8-7-5, un atkal viss no sākuma), kas cenšas aprēķināt un parakstīt neredzamās enerģijas kustību, kas esot visas realitātes virzošais spēks.

Pazīstamākais tās nosaukums Austrumu praksēs ir “prāna”. Šo kustību apraksta skaitļi no 1 līdz 9, kas izvietoti aplī kā pulksteņa rādītājos, tikai pretēji pulksteņa virzienam.

Pēc šīs teorijas ir divi līniju komplekti: pirmā, no kuras izriet mums jau zināmā skaitļu rinda 1-2-4-8-7-5, kuru dēvē par “sliedēm” vai “trajektoriju”, bet skaitļi 3-6-9 tajā neietilpst.

Pēc Rodēna ieskatiem, šie skaitļi pārstāv vektoru no trešās dimensijas uz ceturto. Viņš tos dēvēja par “plūsmas lauku” – augstākas pakāpes enerģiju, kas ietekmē pārējos “enerģētiskās ķēdes posmus”.

Zinātnieki izteikuši pieņēmumu, ka tā ir slepena atslēga uz “brīvo enerģiju”, ar kuru strādāja Tesla savos eksperimentos. Un skaitļi cenšas to nodot tālāk mums.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu