Facebook
Reklāma

Piektās paaudzes mobilais tīkls jeb 5G ir bīstams, un tā ieviešanas laikā sabiedrībai pastiprināti jāpievēršas apzinātības trenēšanai ikdienā, sarunā ar žurnālu “Privātā dzīve” atklājis Ivo Puriņš, kurš dēvē sevi par astrologu un šamani.

“Ja ir apzinātība un cilvēks saslēgts ar savu enerģiju un informatīvo lauku, tad 5G nav bīstams. Citādā gadījumā 5G ir psihotronais ierocis, kas ieviests, lai vadītu un ietekmētu cilvēkus,” uzsvēris Puriņš.

Ivo Puriņu pašu piektās paaudzes mobilais tīkls nesatrauc, jo viņš strādājot ar informācijas lauku, kas ir augstāks par 5G.

“Pēc pāris gadiem šī tehnoloģija varēs novest cilvēkus līdz dārzeņa stāvoklim. Visu kontrolē Dievs, nevis pasaules pārvaldītāju jaunā mantiņa. Ja cilvēks netic Dievam, viņu var ietekmēt ar visu ko,” viņš paziņoja.

Reklāma

Kā jau ziņots, ievērojami lielāka viedtelefonu ātrdarbība, pateicoties 5G tehnoloģijai, protams, ir lieliski, tomēr 5G telefonos ir tikai sākums. Kā uzskata eksperti, 5G nākotnē veicinās būtisku lēcienu tehnoloģiju attīstībā, dažādās jomās mainot cilvēku ikdienas dzīvi un uzņēmējdarbības vidi.

Automašīnas un roboti ir tikai daži no piemēriem par labuma guvējiem no 5G attīstības, kas mainīs veidus, kā mēs dzīvojam, strādājam, apmeklējam ārstu vai iepērkamies, piebilst portāls www.sejas.lv. 5G ļauj palielināt tīkla jaudas, kas nozīmē, ka tīklam vienlaicīgi var pieslēgt daudz vairāk ierīču nekā pašreiz. Jauno tehnoloģiju slavina kā daudz uzticamāku par citiem šobrīd izplatītajiem bezvadu savienojumiem.

Šobrīd vēl 5G tīkli gan nav plaši izplatīti. Sākotnējie 5G testi arī apliecinājuši, ka tehnoloģijas tīkla pārklājums var būt nestabils.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu