Reklāma

Auns
Neļauj nevienam traucēt īstenot tavus plānus. Nedramatizē, tev tikai šķiet, ka viss ir slikti. Esi labestīgs pret draugiem, velti vairāk laika otrajai pusītei.

Vērsis
Panākumi šodien pavadīs tikai drosmīgus un apdomīgus cilvēkus, kas spēj atrast izeju no jebkādām dzīves situācijām. Uzmanīgi jāseko līdzi situācijas attīstībai, tad tev izdosies izvairīties no dažāda veida konfliktiem. Nav ieteicams veikt nopietnus pirkumus, īpaši sadzīves tehniku.

Dvīņi
Šodien tev piepeši var likties, ka viss ir zaudējis jēgu, bet centies nekrist panikā, jo pēc lietus vienmēr uzspīd saulīte. Vienkārši pacenties pareizi sadalīt prioritātes un drosmīgi doties uz izvirzīto mērķi. Ieklausies šodien tuvo un mīļo cilvēku padomos un pasaudzē veselību. Nelieto alkoholu un treknu barību.



Reklāma

Vēzis
Vēžiem nepieciešams atcerēties par saviem ienaidniekiem, uzmanies no viņiem. Notikumi, kas norisināsies darbā, liks tev aizdomāties par savu karjeru. Aizej kopā ar draugiem uz nakts klubu un atpūties. Spirtoto dzērienu lietošana slikti ietekmēs veselības stāvokli.

Lauva
Tu nevarēsi nosēdēt uz vietas. Parādīsies vēlme daudz ko mainīt. Novatoriskais gars pirmkārt skars tavas dzīves praktisko pusi. Tu, iespējams, pārskatīsi vairākus nākotnes plānus.

Jaunava
Šodien veic eksperimentu – centies vienkārši priecāties. Drīzumā tu redzēsi, kā viss apkārt sāks mainīties. Pirmkārt – attiecības ar cilvēkiem.

Svari
Pacenties kārtīgi izgulēties, lai labi justos un varētu pašrealizēties. Tie, kas ir automobiļa īpašnieki, šodien būs aizņemti ar savu spēkratu remontu vai arī izlems iegādāties jaunāku un modernāku braucamrīku.

Skorpions
Laba diena, lai mājās ieviestu kārtību. Tāpat šī ir teicama diena pārdomām par savu personisko dzīvi. Visas emocijas paturi pie sevis.



Strēlnieks
Panākumi Strēlniekiem šodien ir pilnībā nodrošināti. Iespējams jauns mīlas romāns vai atgriešanās pie vecās mīlestības. Nepadodies krāpšanai un neslavas celšanai, tas viss ir provokācijas.

Mežāzis
Šodien Mežāžiem nāksies veltīt savu laiku mājas rūpēm, kā arī problēmām ar tuviniekiem vai draugiem. Pacenties ar vēsu prātu novērtēt situāciju un tad pareizais risinājums atnāks pats no sevis. Mēģini nepaust spēcīgas emocijas un neklausies svešā viedoklī, labāk uzticies savai intuīcijai. Esi arī piesardzīgs un apdomīgs.

Ūdensvīrs
Tu ļoti daudz domā. Pacenties attiekties pret cilvēkiem un lietām vienkāršāk. Neizdevās – tad Dievs ar to! Pacenties uzlabot savu dzīvi un neuzdot jautājumus – kāpēc, kamdēļ. Atsvabini sevi no sirdsapziņas pārmetumiem.

Zivis
Šodien jābūt ārkārtīgi vērīgam pret savu veselību. Pastāv liela iespēja noķert vīrusu. Pacenties šodien uz vēlāku laiku atlikt visus lēmumus un svarīgas darīšanas, jo tev būs grūti ar vēsu prātu novērtēt situāciju un spert pareizo soli. Nav ieteicams šodien aizdot naudu, visticamāk, tu to neatgūsi.

Avots: “mlady.net”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu