Reklāma

Ja tev ir kāds sapnis, vari mēģināt iedomāties šo vēlēšanos Pilnmēnesī (tuvākais – 19. maijā) un drusku paburties, lai to īstenotu dzīvē. Vispārzināms fakts, ka mēness fāzes ietekmē cilvēkus, tam piekrīt pat skeptiskie zinātnieki, ne tikai ezoteriķi.

Augoša Mēness fāzē enerģētika aug, bet dilstošā Mēnesī daudzi jūt spēku izsīkumu. Cikla augstākais punkts ir Pilnmēness, kad enerģijas līmenis ir visaugstākais.

Īpaši asi to izjūt ar smalku uztveri apveltīti cilvēki.

Tāpēc Pilnmēness naktī var just trauksmi, nemieru un pārāk spilgtas – gan pozitīvas, gan negatīvas – emocijas. Spēka pieplūdums Pilnmēnesī ir ideāls laiks dažādu rituālu veikšanai ar mērķi īstenot savas vēlmes.

Reklāma



Pamata noteikumi maģiskām darbībām
Lai veiktu jebkuru maģisku rituālu, pat visvienkāršāko, nedrīkst izturēties nevērīgi. Tas var nodarīt nopietnu kaitējumu. Labākajā gadījumā rituālam nebūs pozitīva rezultāta. Rituālus Pilnmēnesī vēlmju piepildīšanai veic, ievērojot šādus noteikumus.

Mājai jābūt tīrai. Tīrīšanu jāveic, minimums, diennakti pirms pasākuma!

Rituāls “Mēness spogulis”
Vēl viens paņēmiens, kas palīdz pareizi iedomāties vēlēšanos Pilnmēnesī, ir maza kabatas spogulīša izmantošana.

Ja Mēnesi no loga nevar labi redzēt, iespējams, vari iziet ārā, jo šajā rituālā vizuāls kontakts ar Mēnesi ir obligāti nepieciešams.

Tieši pusnaktī jānostājas ar muguru pret Mēnesi un jānotver spogulītī tā atspulgs. Jāsaka šādi vārdi: “Kā Mēness pilns, tā lai piepildās mana dzīve, ko vēlos, lai piepildās. Āmen.”

Spogulī, kas piepildīts ar Mēness gaismu, nedrīkst ieskatīties līdz nākamajam Pilnmēnesim. Šajā laikā tas pamazām atdos enerģiju vēlēšanās piepildīšanai.

Avots: “Esotericblog”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu