Reklāma

Reizēm ir tā – viss it kā ir kārtībā, prāts vedina kaut ko darīt, bet rokas un kājas neklausa. Kaut kur dziļi iekšā uzradies neizskaidrojams nemiers, nervozitāte, satraukums…

Kāpēc tā notiek? Ir zudis iekšējais enerģētiskais līdzsvars, un tas jāatjauno.

* Telpā, kurā cilvēks mēdz uzturēties visvairāk, metāla trauciņā aizdedzina žāvētu vīnogu lapu un, kad tā sadegusi, pelnus izber tikai pēc 20 minūtēm. Kvēpināšana ar vīnogu lapas dūmiem palīdz mazināt nervu uzbudinājumu un novērš nervozitātes veidošanos tuvākajā laikā.



Reklāma

* Var aizdedzināt žāvētu piparmētras lapiņu un atstāt telpā uz 5–10 minūtēm. Pēc pusstundas telpu izvēdina. Šo kvēpināšanu drīkst izdarīt ne biežāk kā reizi nedēļā. Procedūras efekts būs daudz lielāks, ja metāla trauciņu ar gruzdošajām lapiņām ik pa brīdim patur istabas stūros, paceļ tuvāk griestiem.

Vietās, kur ir daudz dažādu lietu, vēlams izdarīt 5 apļveida kustības pulksteņa rādītāja virzienā. Viss šis rituāls palīdz ātri atjaunot enerģētisko līdzsvaru, mazina pakļautību stresiem, kā arī pasargā no svešas un nevēlamas enerģijas.

* Katru vakaru pirms gulētiešanas jāapēd pustējkarote medus, uzdzerot pusglāzi silta piena. Vēl šis līdzeklis labi palīdz pret nervozitāti un nemieru.



* Sajauc pa tējkarotei piparmētru un upeņu lapas, aplej ar 2 glāzēm verdoša ūdens, stundu nostādina un pielej vannai. Vannošanās ilgums – 15–20 minūtes. Vanna noņem spriedzi.

* Pret neizskaidrojamu satraukumu un nepamatotām bailēm palīdz vienādās daļās sajaukta burkānu un redīsu sula. Lieto vajadzības gadījumā pa 2 ēdamkarotēm.

* 2 ēdamkarotes bazilika lapu un tikpat daudz diļļu aplej ar 2 glāzēm verdoša ūdens un stundu nostādina. Atsevišķi rudzu maizes doniņu aplej ar verdošu ūdeni un atstāj zem vāciņa, līdz maize uzbriest.

Pēc tam abus uzlējumus izkāš, ielej bļodā ar ūdeni un 20 minūtes vanno kājas. Šo procedūru veic 2 reizes nedēļā. Tā nostiprina nervu sistēmu, uzlabo garastāvokli un aizsargā cilvēku no visa negatīvā.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu