Foto - www.facebook.com/madara.kivica
Reklāma

Mūziķa Andra Kiviča bijušo sievu Madaru sadusmojis viņa mājiens, ka par “nopludinātajiem kailfoto” varētu būt vainīga tieši viņa, jo zinot visas Andra paroles.

Madara Kiviča ierakstam Facebook pievienojusi niknu komentāru, noliedzot, ka viņai tās būtu zināmas.

“Mani neiesaisti savās peripetijās. Es nezinu ne Tava instagram, ne youtube, ne kontu paroles. Pārvaldīju Tavas lapas iekš facebook, kad bijām vienota ģimene nevis tagad. Ja būtu ko gribējusi izdarīt, tad pie pirmās ālēšanās viss būtu slēgts. Liec man, lūdzu, mieru.

Labāk izrādi savu intelektu tikpat spoži, kā vakarnakt un citos ‘live’.”

Reklāma

Un mani kā mammu neaiztiec – es publiski plika nevāļājos, ar to nelielos, Tavas drēbes mugurā citiem nevelku, citus publiski neapceļu un par m**kām, kret**iem un deb***ķiem nesaukāju, publiski sievietēm nesitu un bērnus neapkaunoju!

Nāc taču vienreiz pie prāta, nevis nodzer savas pēdējās prāta paliekas. Nu jau pat man sāk zust pacietība attiecībā pret Tevi, nevēlos zaudēt atlikušo cieņu kā pret meiteņu tēti! Ja nav, ko darīt – meklē “normālu” darbu, lai, Tu zini ko, varētu izdarīt.

Man gan drīzāk sāk likties, ka kādai dāmai tik dziļa interese par manu privāto dzīvi, to nespēj pārdzīvot un atsūta man šādas bildes, lai itkā vēlreiz parādītu, ka Tu “piederi” citai.. tas ir skumji un smieklīgi tiešām.”

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu