Ilustratīvs attēls, VP
Reklāma

Sestdien, 29. septembrī, īsi pirms pulksten deviņiem vakarā Valsts policijai no Kauguru mikrorajona Jūrmalā piezvanīja kāds vīrietis, kuram bija grūti parunāt. Saprotot, ka zvanītājs, visticamāk, ir cietis no nozieguma, pie viņa tika nosūtīti policisti apstākļu noskaidrošanai. Ieraugot cietušo vīrieti, likumsargiem uzreiz bija skaidrs, ka pret šo personu ir vērsts noziedzīgs nodarījums ar vardarbības pielietošanu.

Policisti uz notikuma vietu izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, kuri cietušajam sniedza palīdzību. Vēlāk policisti no cietušā noskaidroja, ka ap pulksten 20.50 kāds vīrietis viņam spēcīgi iesitis pa seju un, kad viņš nokritis, no kabatas nolaupījis 50 eiro un pasi.

Policistu rīcībā nonāca informācija par ļaundara iesauku un to, ka viņš jau iepriekš sēdējis cietumā. Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā Jūrmalas iecirkņa policisti noskaidroja aizdomās turētā identitāti un viņu izsludināja meklēšanā.
Dienu pēc noziegumu, 30. septembrī, ap pulksten septiņiem vakarā Jūrmalas iecirkņa policisti noskaidroja aizdomās turētā 1980. gadā dzimušā vīrieša atrašanās vietu un sadarbībā ar Jūrmalas pašvaldības policistiem viņš tika aizturēts.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš sodīts gan par laupīšanu, gan arī par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Reklāma

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas – par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Šobrīd aizdomās turētais atrodas izolatorā un rīt, 2. oktobrī, policija prasīs tiesai piemērot drošības līdzekli apcietinājumu šai personai.

Šobrīd cietušais pēc gūtajām traumām turpina atlabt ārstniecības iestādē.

Reklāma
loading...

Atstāt atbildi

Lūdzu atstāj komentāru
Lūdzu ievadi savu Vārdu